Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

SİRİON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACİL YARDIM

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

SİRİON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACİL YARDIM

MesajHBT34, 18 Şub 2010, 18:38

SLM , Otomatik küçük bir araba ararken gözüme çarptı ve rengi olsun dış hatları ile gerçekten çok hoşuma gitti. Almaya karar verdiğim internetten aradım 100 000 km 2005 model turing versiyon bir araç buldum. 14 000 filan fiyatı . Özellik olarak standartların haricinde deri koltuk - sanruf - çelik cant da var .

sormak istediğim şey belki yüzlerce kez cevap vermiş olduğunuz bir soru ama hala kararsızım. Alayım mı ?
Kararsızlığımın sebebi az bilinmesi , ikinci eli , sert amortisörü , iç dizaynı :?
Kullanıcı avatarı
HBT34

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: SİRİON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACİL YARDIM

MesajHBT34, 18 Şub 2010, 18:54

kimse yok galiba form da neyse artık yarın görmeye gideceğim arabayı alırsam koyarım fotolarını .
2005 Sirion Otomatik Touring
Kullanıcı avatarı
HBT34

Mesajriogrande, 18 Şub 2010, 20:30

daha az kmli olanları var nette. ve kesinlikle bir daihatsu servisine götür ekspertiz raporu iste.
Kullanıcı avatarı
riogrande

Model: Terios 1. Nesil

MesajHBT34, 18 Şub 2010, 22:34

teşekkürler bende almadan kesin baktırmayı düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
HBT34

MesajHBT34, 19 Şub 2010, 14:28

aldım arabayı çokk beyendim. inş sorun çıkarmaz uzun bir süre binerim.
Kullanıcı avatarı
HBT34

Mesajriogrande, 19 Şub 2010, 14:32

hayırlı olsun,

yavaş sürün.:)
Kullanıcı avatarı
riogrande

MesajHBT34, 19 Şub 2010, 16:40

riogrande yazdı:hayırlı olsun,

yavaş sürün.:)

Sağol , açıkcası fazla sürati sevmem benim için gerektiğinde hızlansın ( araç sollarken filan ) yoksa genelde otoban da bile 100-120 arası araç kullanan biriyim. Bu aracı genelde eşim kullanacak o yüzden tercih ettim. Bayanların zevki bizden farklı o çok beyendi arabayı ve beni ikna etti . Ama iyiki almışım açıkcası kullanınca bende güzel bir araba olduğunu anladım. İnsanların alma baskısı yüzünden vazgeçmeyi düşünmüştüm ama sonra bu forum sitesini buldum ve bu siteden gerekli bilgileri edindikten sonra karar verip aldım.

Aracın yakında fotolarını koyarım çünkü hakkikattenten çook temiz ve diri bir araç

2005 model sirion touring modeli , renk koyu yeşil , çelik jant ,deri koltuk , renkli cam , sanruf lu olan güzel bir araba cromajları çoook tatlı yapmış bu sevimli miniği...
Kullanıcı avatarı
HBT34

MesajFaTiH, 19 Şub 2010, 17:33

Hayırlı olsun; bakarsınız sizden eşinize fırsat kalmaz kullanırken! :D Böyle arkadaşlar vardı aramızda; "eşe alınıp da eşin kullanmaya fırsat bulamadığı araçlar" .. :lol:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajHBT34, 19 Şub 2010, 18:40

FaTiH yazdı:Hayırlı olsun; bakarsınız sizden eşinize fırsat kalmaz kullanırken! :D Böyle arkadaşlar vardı aramızda; "eşe alınıp da eşin kullanmaya fırsat bulamadığı araçlar" .. :lol:

Haklısın olabilir di ama ne yazık ki kullanma konusunda onun arabaya ihtiyacı var dı o yüzden alındı ben kullanırsam haksızlık olur arabayı da o buldu. Ama tabi ki fırsat oldukça bende kullanırım. Almadan önce içi çok ufaktır diye düşünmüştüm. Yanılmışım gerçekten içi dışından daha geniş. Arka koltuk diz mesafesi az o da böyle bir arabada normal beni en çok bagaj şaşırttı çoğu minik arabadan çok daha geniş bir bagajı var .

Bir sorum var sizin kullandığınız sirion otomatik mi bilmiyorum bu otomatik f1 şanzumanlı siz kullanırken direksiyondan vites değiştiyormusununuz yoksa normal otomatik gibi mi kullanıyorsunuz . Açıkcası kullanırken denedim güzel bir özellik ama bozulur mu güvenlimi diye de düşündüm. Sonra otomatik olarak kullandım vites geçişleri çok güzel zaten gaz pedalı ile vites değiştirebiliyorum.
Kullanıcı avatarı
HBT34

Mesajteriossx, 20 Şub 2010, 10:17

FaTiH yazdı:Hayırlı olsun; bakarsınız sizden eşinize fırsat kalmaz kullanırken! :D Böyle arkadaşlar vardı aramızda; "eşe alınıp da eşin kullanmaya fırsat bulamadığı araçlar" .. :lol:
:D Aynen eşim için aldığım teriostan vazgeçemedim,o kadar rahat ve pratik bir araç daha kullanmadım.....
teriossx

Mesajsalih karali, 20 Şub 2010, 15:36

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Kullanıcı avatarı
salih karali

Model: Sirion 2. Nesil

MesajHBT34, 21 Şub 2010, 03:01

salih karali yazdı:hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

sağol Amin , cümlemize.

Bu arada böyle mükemmel bir aracın neden ikici eli yok , ve bilinmez anlamadım.
ikinci el aldığım 2005 sirion için tek üzüntüm keşke 2005 de sıfırını almamak oldu. O zamanlar dikkatimi çekmişti ama açıkcası bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
HBT34

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir