Arkadaşlar söken var mı diye soruyorum. Orijinal arka kapıdaki hoparlörler kaç cm.lik.
Benim aracım 1.0 olduğu için arka kapılarda hoparlör yok bu sebepten iyi bir çift hoparlör alacağım.
Bilgisi olan varsa paylaşımını rica ediyorum.
Saygılarımla
hijyenik yazdı:Arkadaşlar söken var mı diye soruyorum. Orijinal arka kapıdaki hoparlörler kaç cm.lik.
Benim aracım 1.0 olduğu için arka kapılarda hoparlör yok bu sebepten iyi bir çift hoparlör alacağım.
Bilgisi olan varsa paylaşımını rica ediyorum.
Saygılarımla
salih karali yazdı:konuya benzer bişe soracagım için yeni konu açmıyım dedim bende bugun 2 nesil sirion 1.3 aldım araçta kaç hoparlör var ve ebatları nedir yardımcı olurmusunuz arkadaşlar elimde eski arcımda kalma hoperlör var ebatı uyarsa degiştiririm
cvb için tşk edrim arka hoperlöre bi bakım dedim degişmiş galiba içinde poıneer turuncu körügü olan hoperlöründen çıktı gaytte iyi ses veriyo önüde en kısa zaman da kontrol edicemSonCuoreci yazdı:salih karali yazdı:konuya benzer bişe soracagım için yeni konu açmıyım dedim bende bugun 2 nesil sirion 1.3 aldım araçta kaç hoparlör var ve ebatları nedir yardımcı olurmusunuz arkadaşlar elimde eski arcımda kalma hoperlör var ebatı uyarsa degiştiririm
10lerde 2 adet 10 cm'lik hoparlör var. ön ve arka hoparlör yuvaları 16 cm'lik

Bu forumu gezen kullanıcılar: AYDİNY ve 0 misafir