Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.aynalar motorlu kontrol ünitesine sahip fakat ısıtıcı yok ilginç bir durum.Gerçi araba da birsürü ilginç durum var.mesela ayna kontrol butonları gece karanlıkta görünmüyor.far yükseklik ayarı kontrol butonları görünmüyor.El LAMBASI YAKMAK GEREKİYOR.

Torpidolarda gece kesinlikle birşey bulunmuyor.

Benzin lambası olmaması çok kötü....Bagaj aydınlatması olmaması çok kötü...
Bir de direksiyon benim volkswagen boraya göre çok yumuşak ...Fakat hızlanınca neden ağırlaşmıyor anlamıyorum.tek elle direksiyonu tutmak neredeyse imkansız.Hidroliğin itme gücünü el bileklerinizde hissediyorsunuz.Aşırı güç uygulamak gerekiyor,haliyle yorucu bir sürüş gerçekleşiyor..
En güzel yanıda gaza aniden basınca turbolu bir araç gibi ses çıkarıp 100 km hıza rahatlıkla çıkması.kalkışlarda 10 numara bir araç. 1.3 motor 102 beygir.Benim volkswagen de 1.6 motor 105 beygir.İstanbul trafiğinde kullanılabilecek 10 numara bir araçmış. Bir haftadır kullanıyorum süper...Bora ile 50 tl ya 150 km yol yapıyorum okşaya okşaya...
Sirion ile bu hafta ölçmek istedim 50 tl ya 190-200 km yol yaptım seri kullanarak...