sirion ayna rezistansı.

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

sirion ayna rezistansı.

Mesajgönderen AYDİNY tarih 22 Eki 2010, 11:21

Sirion 1. nesil dikiz aynalarında ısıtıcı rezistans varmı arkadaşlar.
AYDİNY

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: sirion ayna rezistansı.

Mesajgönderen FaTiH tarih 22 Eki 2010, 11:47

Yok dostum ne yazik ki..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen AYDİNY tarih 22 Eki 2010, 14:47

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.aynalar motorlu kontrol ünitesine sahip fakat ısıtıcı yok ilginç bir durum.Gerçi araba da birsürü ilginç durum var.mesela ayna kontrol butonları gece karanlıkta görünmüyor.far yükseklik ayarı kontrol butonları görünmüyor.El LAMBASI YAKMAK GEREKİYOR. :D Torpidolarda gece kesinlikle birşey bulunmuyor. :) Benzin lambası olmaması çok kötü....Bagaj aydınlatması olmaması çok kötü...
Bir de direksiyon benim volkswagen boraya göre çok yumuşak ...Fakat hızlanınca neden ağırlaşmıyor anlamıyorum.tek elle direksiyonu tutmak neredeyse imkansız.Hidroliğin itme gücünü el bileklerinizde hissediyorsunuz.Aşırı güç uygulamak gerekiyor,haliyle yorucu bir sürüş gerçekleşiyor..

En güzel yanıda gaza aniden basınca turbolu bir araç gibi ses çıkarıp 100 km hıza rahatlıkla çıkması.kalkışlarda 10 numara bir araç. 1.3 motor 102 beygir.Benim volkswagen de 1.6 motor 105 beygir.İstanbul trafiğinde kullanılabilecek 10 numara bir araçmış. Bir haftadır kullanıyorum süper...Bora ile 50 tl ya 150 km yol yapıyorum okşaya okşaya...
Sirion ile bu hafta ölçmek istedim 50 tl ya 190-200 km yol yaptım seri kullanarak...
AYDİNY

Mesajgönderen FaTiH tarih 22 Eki 2010, 14:54

Bu sefer de sirion sizi oksaya oksaya kullandirtmis galiba kendini.. :) Saka biyana dediginiz kusurlari olmasa biraz da isciligi daha kaliteli olsa zaten Boraymis bilmemneymis hicbirinin esamesi okunmaz da neyyssse..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen Gokceaydin tarih 23 Eki 2010, 08:37

Ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşlar. Bu sayılan kusurları olmasa Bora'nın falan esamesi okunmazdı okunmasına da, o zaman da aracı ancak Bora fiyatına alırdık.
Gokceaydin

Mesajgönderen anzerli tarih 31 Eki 2010, 02:10

olsun arabamız bu eksiklerıne rahmen gerçekten kendini sevdıren bır araba. borayala fala kıyaslayamayız aynı segmentte değiller o sedan bizimki hatcbak o konfor için üretilmiş ve bütün lüksü içinde barındırsın diye bir sürü özellik katılmış içine.ona görede fiyat biçilmiş :) tamam bizimkide boyuna göre özellikli ama kıyaslamamız gereken modeller belli kendi segmentindeki clio, c3, palio, 306, fiesta vs. ama emin olun bu saydığım markaların baz versiyonu olupta hiçbir özelliği olmayan modelleri bile fiyatlarını ikiye katlayıp satarken bizim cengaverin görüntüsüyle şirinliğiyle motoruyla en önemlisi dopdolu bir donanımla bu fiyata satılması karşısında en iyisi bizimki herzamanda öyle olacak.
İyiler Daima Kazanır...
Kullanıcı avatarı
anzerli

Mesajgönderen anzerli tarih 31 Eki 2010, 02:13

bu arada fatih kardeşim inşallah fabrikanın yapamadığı işçiliği biz yapıcaz galiba ses izolasyonu falan :)
İyiler Daima Kazanır...
Kullanıcı avatarı
anzerli

Mesajgönderen FaTiH tarih 31 Eki 2010, 14:08

Valla ben o işe çoktan iyi bi eğilecektim ama aracımı otomatik viteslisiyle değiştirmeye çalışıyorum uygun bi araç denk getirebilirsem..O yüzden buna emek harcamak istemiyorum..Bakalım; hayırlısı... :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen anzerli tarih 01 Kas 2010, 00:08

inşallah otomatik ve sorunsuz bir araç bulursun hayırlısı olsun
İyiler Daima Kazanır...
Kullanıcı avatarı
anzerli