cccengiz yazdı:Merhaba HM67;
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Zonguldak-Ereğli'den olman beni daha bir mutlu etti desem yalan olmaz. Çünkü ben de uzun yıllar Ereğli'de yaşadım ve hala ailem orada olduğu için, tatillerde de olsa Ereğli'ye gidip geliyorum. Ben de aracımın ilk bakımını Ereğli'de yaptırmıştım, Daihatsu yetkili servisi vardı. Devrek yol ayrımından Yeşiltepe istikametine doğru giderken sağ tarafta kalıyordu ki eminim biliyorsunudr. Şuan bu yetkili servis senin yok dediğine göre kapandı diye düşünüyorum. Filtre ve balata değişimi hatta diğer servis bakım hizmetleri için şayet vaktini ayırabilirsen Düzce'ye gidebilirsin. Umarım Ereğli'de de tanışma fırsatımız olur. Ereğli'de bir tane kırmızı 1.Nesil Sirion görmüştüm, acaba sen miydin merak ettim.
cccengiz yazdı:Abi senin de Ereğli ile bir bağlantın olmasına acayip sevindimEn son bayramda gittim bende. 1991 den beri biz oradayız. Ben 96 da üniv. için çıktım İstanbul'a, o gün bugündür tatillerde gider oldum. Ailem hala orada. Giderseniz muhakkak haberleşelim, orada da birlikte gezme şansımız olur.
cumhur yazdı:Benim de 2005 model sirion aracımın ön fren sisteminden sürekli ses geliyor.Maslak'da Naki ustaya gösterdim orjinal olmadığı için ön balatalardan ses geliyor ama zararı yok dedi.Ama bu ses beni iyice sinir etmeye başladı.Orjinal ön balata fiyatı da serviste 220 tl.Bu işi nasıl daha ucuz halledebilirim acaba ?
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir