SonCuoreci yazdı:Çok şekilli olmuş Yusuf, güle güle kullan. Pazar günü yakinen temaşa ederiz inşallah
FaTiH yazdı:Bence daha fazla indirme dostum; böyle yeterince güzel olmuş; sonra konforsuzluktan ve altı acaba nerede değer nereden geçersem değmez olayından arabadan zevk alamazsın diye korkuyorum!
serdarsword yazdı:DOSTUM BİR KAÇ ŞEY SORUCAM
1. CAMLARDAKİ FİLM YÜZÜNDEN HİÇ CEZA YEDİNMİ?
2.LASTİK EBATLARIN KAÇ?
3.ARABANIN YERE YAKLAŞTIRILMIŞ VE ARKA DOLU İKEN DENENMİŞ HALİ BUMUDUR?
4.DÖRDÜNCÜ RESİMDE IZGARANIN ARKASINDA KIRMIZI BİRŞEY GÖRÜNÜYOR O HAVA FİLTRESİMİ?
AYRICA ÇOK GÜZEL OLMUŞ ARACIN BENCE DE DAHA YERE YAKLAŞTIRMA
Umut-Gultekin yazdı:Ben en çok jantları beğendim. Harikalar. Tek falso donuklaşmış farlar. Onları parlatırsan harika olur. Bende parlatıcı olacaktı. Getireyim yanımda buluşmada veririm sana.
ozgursula yazdı:Beni hasta etmeyin yahuuAllah nazardan saklasın çok çok güzel olmuş. Bizim arabayı daha çok eşim kullandığı için böyle bir girişimim de olamıyor malesef.
Tekrar söylüyorum 10 numara olmuş Allah kazadan esirgesin.
cccengiz yazdı:Yusuf ne zaman kısmet olur da görüşürüz bilmiyorum ama, ilk görüşmede arabana nazar boncuğu takacağım.
Dirrtyyy yazdı:usta bisey sorucam istanbulda galiba senin araba cunku gecen aracımı park ettim yuruyerek evime doru giderken kırmızı uf plakalı sirion 1 gecti yanımdan cok tatlı olmus demiştim galiba senin aracındı
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir