argyle yazdı:Fatih, şehiriçi sakin 8 L olabilir yav LPG. Bugüne kadar L olarak ölçmemiştim ama LPG'yi 2.30'dan alsak 8 L/100 km, 18 kr/km ediyor. Ben sakin sakin yakıyorum o kadar şehiriçi. Şehirdışı 16 kr falan yakıyorum.
Kendine uyarı mesajı yaz, "Lütfen aynı mesajı çok kereler yazmayın!" YÖNETİM![]()
Bu arada Umut Bey'e sordum kalmamış, sende ya da Onur'da çıkartma kalmış olabilir mi elinizde fazla?
SonCuoreci yazdı:Yakıt tüketim değerlerin kullandığın mesafe ile de alakalı Serdar... Aracınla sürekli kısa mesafelerde yolculuk yaparasan tüketimin artar.
Misal: Ben Bahçelievler'de otururken ev-iş arası mesafem gidiş yaklaşık 5, dönüş yaklaşık 5 olmak üzere toplam 10 km. idi. Her gün arabayı kullanırdım ve 1 depo( 27-28 lt.) benzin ile menzilim 425-450 km. arasıydı.
Anadolu yakasına taşınınca ev-iş mesafem 43+43=86 km. oldu ve bir depo ile menzilim 500-550 km.'ye kadar yükseldi. Ki işin içine kabus köprü trafiği de dahil! Bilmem anlatabildim mi?![]()
Bu arada çıkartma maalesef bende de yok...

FaTiH yazdı:Sakin kullanimda 6 - 6,5 Lt civarlarinin uzerine bile cikamazsiniz; imkani yok!

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir