sirion ile acemilik tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

sirion ile acemilik tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Mesajgönderen alsef tarih 10 Eki 2011, 10:40

arkadaşlar yeni bir başlık açmak istedim..sirionunuzu ilk aldığınızda yaşadığınız tecrübeleri anlatırmısınız..bir yerlere sürttünüzmü, çarptınızmı, olmadık bi yerde stop ettizmi? şimdi düşününce güldüğünüz ama zamanında baya bi dert ettiğiniz tüm hatalarınızı paylaşmanızı rica ediyorum..hem biraz gülesiniz hem de yeni şoförlere ( yani bana ) moral ve destek olasınız diye..paylaşımlarınızı bekliyorum duyarlı forum üyeleri..:D beni soracak olursanız şu 1 haftalık kullanımıma 2 sürtme sığdırmış (biri çim biçme makinasına, biri de iş arkadaşımın doblosuna olmak üzere ) fakat arabada görülür bi sıkıntıya mahal vermemiş, içsel anlamda ise derin bir çöküntü yaşamış ve hatta sabah işe arabayla gelme hatasını yaparak geri dönme konusunu hala kafasında halledememiş bir durumdayım :( :)
alsef
alsef

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: sirion ile acemilik tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Mesajgönderen alsef tarih 10 Eki 2011, 12:12

yokmu bana moral vercek bir arkadaş yahu, kronometre hızla çalışıyor, 16,30 da çıkıcam işten arkadaşlar hadiiii s.o.s..
alsef
alsef

Mesajgönderen alsef tarih 11 Eki 2011, 10:14

Admin, benim açtığım başlıkların silinmesini rica ediyorum..
alsef
alsef

Mesajgönderen FaTiH tarih 12 Eki 2011, 10:04

Sayın Alsef olur böyle şeyler; takmayın kafanızı; eee, ne demişler, çocuk bile düşe kalka büyür!Ama siz yine de trafiğin olmadığı alanlarda pratik yapın; maazallah aksi birine çarparsınız falan; sonra daha mühim sıkıntılarla karşı karşıya kalmayın.. :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir