Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Sirion Kaporta-Boya fikirler

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

Re: Sirion Kaporta-Boya fikirler

MesajDoorman, 23 Eki 2008, 20:04

SinanATASOY yazdı:Çıtaların boyanması iyi fikir zira plastik gibi yapmacık duruyor önceki halinde oyuncakımsı havası var ama boyandıktan sonra arabaya çok güzel bir ağırlık veriyor..

Çıtaların boyanması fikrini katılmıyorum. Bence boyanınca sonradan takma plastik gibi görünüyor. Orjinal nikelajlı rengi cok daha al benili duruyor. boyanınca aracın dışı sıradanlaşıyor.
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

MesajFaTiH, 03 Mar 2010, 14:30

Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajHBT34, 03 Mar 2010, 15:17

Doorman yazdı:
SinanATASOY yazdı:Çıtaların boyanması iyi fikir zira plastik gibi yapmacık duruyor önceki halinde oyuncakımsı havası var ama boyandıktan sonra arabaya çok güzel bir ağırlık veriyor..

Çıtaların boyanması fikrini katılmıyorum. Bence boyanınca sonradan takma plastik gibi görünüyor. Orjinal nikelajlı rengi cok daha al benili duruyor. boyanınca aracın dışı sıradanlaşıyor.

Gerçi eski bir konu ama fikrimi söyleyeyim dedim.
Aynen katılıyorum. Bence de nikelajlı çıtaları arabaya çok yakışıyor. Ben bu araba da eski model amerikan arabalarındaki havayı sezdim açıkcası saçma gelebilir belki size ama klasik amerikan arabaların gözle görünür en can alıcı noktası mükemmel nikelajları idi. Ben aracı almaya karar verdiğimde özellikle bu nikelajları beni çok etkiledi. Bu araca alternatif olarak baktığım aynı marka YRV dahil olmak üzere hepsi nikelajları olmadıkları için kaybetti. Sonradan yapılanlar hariç . Bu Arabada sanki geçmişten gelmiş gibi. Bazen de eski murat 124 de benzettiğim de oluyor (yuvarlak far - nikelaj ) ama neyse hemen ne alakası var diye geçiştiriyorum. Benim klasik sevgim biraz fazla keşke 2005 yılında kendime alıp bu zamana kadar güzel güzel binseydim ne yazık ki kaderde ikinci eline binmek varmış. Beyenmeyip burun kıvırıp binmemekten iyidir. Hala gözle görüp arabada kusur arayan bazı arkadaşlarım var da sinir ediyorlar insanı...
2005 Sirion Otomatik Touring
Kullanıcı avatarı
HBT34

Önceki

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir