FaTiH yazdı:Arkadaşlar eğer ki montaj da bir hata yapılmamışsa sorun hassas ayar yapılarak çözülüyor!! Ve muhakkak çözdürün!Motor arıza lambasının yanışı genelde karışım oranlarının iyi ayarlanmayışı dolayısıyla fakir ya da zengin karışımdan dolayı oluyor! Uzun süre bu şekilde kullanırsanız; sonucunda motora zarar verme riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz!Dikkat edin, muhakkak hallettirin!

Fakir ya da zengin karisim derken neyi kastediyorsunuz. Benzin ve gazin birlikte karisimini? Normalde motor isigi su an icin yanmiyor fakat yanmaya basladiginda bir sure gittikten sonra sonuyordu. Arac gazda giderken belirsiz bir sebepten, istop etme ve cok yavas kalkis hallerinde yanmisti, servise goturdum bir program yerlestirdi ve motor isigi yanmasi su an icin kesildi. Belki dediginiz ince ayarla ilgili bir durum soz konusu oldu. Gerci yakin zamanda DOSTEL duzce servisine de taktirdigim BRC sistemini incelettirecegim, her ihtimale karsi bir sorun olmamasi acisinda. Fakat simdilik cok memnunum yakit tasarufundan oldukca fark etti. Yalniz arkaya koydurdugum simitten oturu bagaj zemini yaklasik 4 cm havalandi. Fakat kullanisligindan cok bir sey yitirmedim. Tavan icin ise cita ve uzerine gurbetci bavullarindan yaptirmayi dusunmustum daha once servisle gorustum, maliyeti 1500 Tl civarinda hesapladik. Bakacaz artik onumuzdeki gunlerde. Arabayi satmamak icin her yolu deniyorum, biraz genis bir aile olmamiza ragmen