Sirion Motor Parçaları..

Otomobillerle ilgili her türlü teknik konuya dair paylaşımların adresi.

Re: Sirion Motor Parçaları..

MesajUmut-Gultekin, 29 Mar 2009, 16:38

ALBAYIM yazdı:şanssızlık peşimi bırakmıyor; aracı çekiciye bindirirken bir şekilde direksyon sargısı kopmuş. Ne hava yastıkları, ne F1 şanzuman nede D4 şanzuman dığru düzgün çalışmıyor. Sargı değişip servisten kodlanıcak. OOOOOOOOOOOOOOOOFF OFFFF.


Terslikler hep üstüste gelir zaten :( Kötü olmuş. Tekrar geçmiş olsun diyorum. İnşallah sorunları giderir de memnun kalırsınız son halinden.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak
 
Mesajlar: 2320
Kayıt: 30 Mar 2007, 11:44
Konum: Silivri, Istanbul
Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: Sirion Motor Parçaları..

MesajASUTAY, 28 Ara 2009, 17:32

valla arkadaslar benim aracında motoru gitti benimkide sirion 2005 model otomatik 71.000km idi motoru bugün açaçaklar sanırım aynı sorun sekman ve piston olabiklir dedi usta zannediyorum sirionu ile 100.000km yapan çıkmayacak siteden. motor parçası konusunda benimde yardıma ihtiyacım var. bilen duyan olursa lütfen arasın. özel mesaj atsın. aracınız azda olsa yağ yakıyorsa hemen servise gidip çözüm arayın bizim gibi başınız agrımasın.
ASUTAY
 
Mesajlar: 16
Kayıt: 17 Şub 2009, 15:24
Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Önceki

Dön Motor, Şanzıman, Elektrik, Lastik, Yakıt, Katkı ve Teknik Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir


cron