meric yazdı:birbirini tanımayanlar 'siz' diye hitap ederler.
Konuyu uzatma gereği duymuyorum.
Adab-ı muaşeret dersleriniZİN en sadık katılımcısı olacağımdan hiç endişenİZ olmasın. Nüktedar bir üslup kullanmış olmam şahsınIZI incittiyse ve lisanda sürçme hasıl olduysa affınIZA sığınırım. Lakin yazmış olduğum paragrafta sadece bu meseleye göstermiş olduğunUZ hassasiyet beni hayli düşündürdü.
Muhtelif istişarelerin yapıldığı bu dostluk ve arkadaşlık mekanında yüzlerle ifade edilebilecek sayıda şahsiyetle müşterek hasbi halimiz oldu ve pek çoğu bana " sen " diye hitab ederken ben de onlara aynı şekilde hitab ettim. İşin tuhaf yanı kimse birbirini tanımaz bilmezdi lakin mekanın sıcaklığı ve aidiyet hissiyatı, bizleri lüzümsuz tartışmalara iştirak etmekten bertaraf ediyordu.
SİZ , lüzumunu münasip görüp, gereğini düşünerek kaleme aldıysanız şahsıma da af talebinden başka seçenek kalmıyor hal-i hazırda.
İstikbalde, benzeri bir vakanın tezahür etmeyeceğine şahsınıZI temin etmek arzusunda olup, müteakip günleri huzur içerisinde geçirmenizi temenni ederim.
KalınIZ sağlıcakla
Not: YUKARIDAKİ YAZIDA 9 ADET " SİZ " VE BENZERİ ANLAM TAŞIYAN İFADEYE YER VERİLMİŞ OLUP, BU ÇALIŞMA SIRASINDA HİÇ BİR CANLI HAYVAN KULLANILMAMIŞTIR.
ALL RIGHTS RESERVED 2009 ......