Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Sirion Owner's Manual

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

Sirion Owner's Manual

Mesajilker, 15 Ara 2009, 23:30

Sirion Aleyküm,

Bazı arkadaşların Sirion kullanıcı kitapçığı olmadığından dolayı sıkıntılı olduklarını biliyorum. Evde bir şey ararken bu kitapçığın ingilizcesinden buldum. Evde bir şey ararken bu kitabı , hem de ingilizce olanını nasıl buldun sorusuna gelince, bu kitabı babama onun büyük büyük babası vermiş ve işte sana bırakacağım en kıymetli miras evlat onu çok dikkatl...... ehhh...tamam ... buldum işte :)

İşine yarayacak olan varsa özelden mesaj atıp adres yazsın , kargo ödemeli olarak göndereyim...Çöpe gitmesin yazıktır...
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Re: Sirion Owner's Manual

MesajUmut-Gultekin, 16 Ara 2009, 10:08

Alemsin :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajmeric, 19 Ara 2009, 01:05

bir kırtasiyede scan ettirip netede koyabilirsiniz.

tüm sirioncular yararlanır.
meric

Marka: Daihatsu
Model: Terios 1. Nesil

Mesajilker, 19 Ara 2009, 02:26

meric yazdı:bir kırtasiyede scan ettirip netede koyabilirsiniz.

:) Umut bana " alemsin " demiş....Ama seni tanımıyor galiba :)

Ha bu arada merak edenler için yazayım, sirion kullanıcı kitabı 260 sayfacık ;) Bu kitabı bir gün bulacağımı tahmin ettiğimden ve böyle bir öneri geleceğini bildiğimden kendime bir scanner almıştım....Ne demişler deveye diken insana scan cihazı lazım.... Yönlendirme için teşekkürler hiç aklıma gelmemişti :twisted:
Kullanıcı avatarı
ilker

MesajFaTiH, 19 Ara 2009, 20:07

İlker abi senin bu dikenli dilin ve ince esprilerin var yaaaaaaaaaaaa....! :twisted:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajmeric, 19 Ara 2009, 20:13

ilker yazdı:
meric yazdı:bir kırtasiyede scan ettirip netede koyabilirsiniz.

:) Umut bana " alemsin " demiş....Ama seni tanımıyor galiba :)

Ha bu arada merak edenler için yazayım, sirion kullanıcı kitabı 260 sayfacık ;) Bu kitabı bir gün bulacağımı tahmin ettiğimden ve böyle bir öneri geleceğini bildiğimden kendime bir scanner almıştım....Ne demişler deveye diken insana scan cihazı lazım.... Yönlendirme için teşekkürler hiç aklıma gelmemişti :twisted:

birbirini tanımayanlar 'siz' diye hitap ederler.
meric

Model: Terios 1. Nesil

Mesajilker, 20 Ara 2009, 02:56

meric yazdı:birbirini tanımayanlar 'siz' diye hitap ederler.

Konuyu uzatma gereği duymuyorum.

Adab-ı muaşeret dersleriniZİN en sadık katılımcısı olacağımdan hiç endişenİZ olmasın. Nüktedar bir üslup kullanmış olmam şahsınIZI incittiyse ve lisanda sürçme hasıl olduysa affınIZA sığınırım. Lakin yazmış olduğum paragrafta sadece bu meseleye göstermiş olduğunUZ hassasiyet beni hayli düşündürdü.

Muhtelif istişarelerin yapıldığı bu dostluk ve arkadaşlık mekanında yüzlerle ifade edilebilecek sayıda şahsiyetle müşterek hasbi halimiz oldu ve pek çoğu bana " sen " diye hitab ederken ben de onlara aynı şekilde hitab ettim. İşin tuhaf yanı kimse birbirini tanımaz bilmezdi lakin mekanın sıcaklığı ve aidiyet hissiyatı, bizleri lüzümsuz tartışmalara iştirak etmekten bertaraf ediyordu.

SİZ , lüzumunu münasip görüp, gereğini düşünerek kaleme aldıysanız şahsıma da af talebinden başka seçenek kalmıyor hal-i hazırda.

İstikbalde, benzeri bir vakanın tezahür etmeyeceğine şahsınıZI temin etmek arzusunda olup, müteakip günleri huzur içerisinde geçirmenizi temenni ederim.

KalınIZ sağlıcakla :oops:

Not: YUKARIDAKİ YAZIDA 9 ADET " SİZ " VE BENZERİ ANLAM TAŞIYAN İFADEYE YER VERİLMİŞ OLUP, BU ÇALIŞMA SIRASINDA HİÇ BİR CANLI HAYVAN KULLANILMAMIŞTIR.

ALL RIGHTS RESERVED 2009 ......
Kullanıcı avatarı
ilker

Mesajanzerli, 10 Şub 2010, 22:02

süper site komik dost canlısı insanlar hehe gerçekten güzel bir şekilde özetlemişsinnnn...
İyiler Daima Kazanır...
Kullanıcı avatarı
anzerli

Model: Sirion 1. Nesil

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir