Bu da aynı videonun aracın dışından çekilmiş versiyonu:
Sirion gti yazdı:adam çok iyi araba kullanıyo
umutgultekin yazdı:Sirion gti yazdı:adam çok iyi araba kullanıyo
Acaba içimizde böyle kullanabilecek var mıdır? Ben ilker'den şüphe ediyorum. Hakkında duyduklarım bu yönde!
Doorman yazdı:umutgultekin yazdı:Sirion gti yazdı:adam çok iyi araba kullanıyo
Acaba içimizde böyle kullanabilecek var mıdır? Ben ilker'den şüphe ediyorum. Hakkında duyduklarım bu yönde!
Süphelerin doğru bende katılıyorum.
Sirion gti yazdı:Walla çok çalışınca olur!! yoksa arabayı öle fırıldak gibi döndürmek her babayiğidin harcı değil..Bende bi kere toprak bir yolda öle demirlerin arasında zigzag yapmıştım hakikaten kolay değil ..
Doorman yazdı:Sirion gti yazdı:Walla çok çalışınca olur!! yoksa arabayı öle fırıldak gibi döndürmek her babayiğidin harcı değil..Bende bi kere toprak bir yolda öle demirlerin arasında zigzag yapmıştım hakikaten kolay değil ..
abi sen zor olanı yapmışsın. asfalt üzerinde yol tutuş daha iyi olduğundan daha kontrol edilebilir olur ama toprakta kontra olmadan zor. ama kar üzerinde denemeni tavsiye ederim. yok böyle bir keyif.
Sirion gti yazdı:Doorman yazdı:Sirion gti yazdı:Walla çok çalışınca olur!! yoksa arabayı öle fırıldak gibi döndürmek her babayiğidin harcı değil..Bende bi kere toprak bir yolda öle demirlerin arasında zigzag yapmıştım hakikaten kolay değil ..
abi sen zor olanı yapmışsın. asfalt üzerinde yol tutuş daha iyi olduğundan daha kontrol edilebilir olur ama toprakta kontra olmadan zor. ama kar üzerinde denemeni tavsiye ederim. yok böyle bir keyif.
Denedim merak etme arabayla takla atmak dahil denemediğim şey kalmadıKar Yağınca eski sirionumla gece antremana çıkıyodum caddeye yanlama 360 derece çevirme falan epey denemem oldu yağan bu son kardada boş bir alan bulup çalıştım..Makas atarken lazım bu tarz hareketler
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir