Gökhun TÜRKER yazdı:Demek ki başka bir tane daha beyaz sirion var ve onuda bir bayan kullanıyor. Yani o benim eşim değil. Bizim hatun çukurambar'dan arjantin caddesine gidiyor ve de geliyor tabi. Daha diyer güzergahları kullanacak kıvama gelmedi.
Çok ilginç

Beyaz en nadir renklerden bir tanesi.
Gökhun TÜRKER yazdı:Daha öncede söylediğim gibi otomatik şanzıman yağını değiştirdim. Sürücü tarafındaki cam açma kapama düğmesi takılıyordu onuda değiştirdim. Şimdide yağ, yağ filitresi, benzin filitresi, buji, hava ve polen filitresi değiştireceğim. Rutin fren balataları kontrolleri.
Sürücü tarafı cam açma kapama düğmeleri fabrikasyon hata. Neredeyse her arabada oldu ve neredeyse hepimizinki değişmiştir

Arabalarda polen filtresi yok, hiç aramayın

Gökhun TÜRKER yazdı:Forumdan okuduğum kadarıyla benzin göstergesi uyarı ışığı yok çeyrek depo kalınca benzin alması gerektiğini söyledim eşime, gerçi ben yinede kontrol edip benzini ben alıyorum ama. Bunun gibi kritik başka birşeyler var mı?
Yok, ama çeyrek depo iken alması ille de gerekmiyor. Çünkü benzin bitiyor uyarı ışığının yokluğunu koca bir rezerv koyarak çözmüşler japonlar. 40 litrelik deponuz olmasına rağmen ibreyi E ye getirince, hatta altına ininceye kadar kullanın arabayı ve depoyu fulleyin, 30-32 litre benzin aldığını göreceksiniz. Yani ibre E yi gördüğü an bile 10 litre benzininiz var. Bu da en agresif kullanımla bile en az 100 km götürür.
Gökhun TÜRKER yazdı:Bir de arabayla ilgili birkaç yorum yapayım. Şimdiye kadar birçok marka ve model araç kullandım bu kadar atak, şirin ve dikkat çekici bir araç kullanmadım. Eşimde çok memnun gerçi aracı bulana kadar canımız çıktı ama sonunda değdiğini düşünüyorum.
Haa aklıma geldi, evet dikkat etmeniz gereken birşey var. 40 km ile sabit hızda giderken (4. viteste) bir anda gazı köklediğiniz zaman araç vitesi 4'den 1'e geçirip şahlanınca(şaka yapmıyorum gerçektir bu), arka bagaj kapağından düşmemek için bir yerlere tutunmaya dikkat etmek gerekiyor