Olağan olmalı. Sirion'un haricinde YRV'lerde de var bu durum. Gerçi ben tozdan daha fazla rutubet ve nem gibi algılıyorum bu kokuyu. Sizinki de benzer birşey mi?
Evet bu koku dediginiz gibi rutubet demek daha doğrudur.
Olağan olmalı. Sirion'un haricinde YRV'lerde de var bu durum. Gerçi ben tozdan daha fazla rutubet ve nem gibi algılıyorum bu kokuyu. Sizinki de benzer birşey mi?
cumhur yazdı:Balata fiyatlarını öğrenebildin mi peki ?
master yazdı:Bu polen filtresini japon niye koymamış anlamadım.Resmen bakteri soluyoruz hele bide benim gibi allerjik bir kişi iseniz arabada hapşırmadan duramazsınız .Piyasda 15 tl civarı satılan bir ürün, hava emiş yerinde bi yer bulsam en sonunda kesip biçip üreticem bitaneHa bu arada piyasa da satılan klima kanal temizleyicileride polen filtresi olmadan hiç bir işe yaramıyo boşuna denemeyin.
gkhnslck yazdı:merhaba arkadaşlar 10 gün önce 2. nesil otomatik sirion aldım 2006
bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim kontak anahtarını çıkarınca üzerinde anahtar resmi alan araba görüntüsü gösterge panelinin üstünde kırmızı rekte yanıp yanıp sönüyor bu ne demek
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir