Sirion Teknik Servis ve Bilgi Danışma

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

Re: Sirion Teknik Servis ve Bilgi Danışma

Mesajibuhara, 06 Eyl 2009, 01:39

Olağan olmalı. Sirion'un haricinde YRV'lerde de var bu durum. Gerçi ben tozdan daha fazla rutubet ve nem gibi algılıyorum bu kokuyu. Sizinki de benzer birşey mi?

Evet bu koku dediginiz gibi rutubet demek daha doğrudur. :)
buhara
Kullanıcı avatarı
ibuhara

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajibuhara, 06 Eyl 2009, 01:43

cumhur yazdı:Balata fiyatlarını öğrenebildin mi peki ?

Uzgunum balatalarda birsey yok degince sevincten soramadim.
buhara
Kullanıcı avatarı
ibuhara

Mesajmaster, 07 Eyl 2009, 10:36

Bu polen filtresini japon niye koymamış anlamadım.Resmen bakteri soluyoruz hele bide benim gibi allerjik bir kişi iseniz arabada hapşırmadan duramazsınız .Piyasda 15 tl civarı satılan bir ürün, hava emiş yerinde bi yer bulsam en sonunda kesip biçip üreticem bitane :D Ha bu arada piyasa da satılan klima kanal temizleyicileride polen filtresi olmadan hiç bir işe yaramıyo boşuna denemeyin.
master

Mesajibuhara, 08 Eyl 2009, 01:00

master yazdı:Bu polen filtresini japon niye koymamış anlamadım.Resmen bakteri soluyoruz hele bide benim gibi allerjik bir kişi iseniz arabada hapşırmadan duramazsınız .Piyasda 15 tl civarı satılan bir ürün, hava emiş yerinde bi yer bulsam en sonunda kesip biçip üreticem bitane :D Ha bu arada piyasa da satılan klima kanal temizleyicileride polen filtresi olmadan hiç bir işe yaramıyo boşuna denemeyin.

Hadi ya, bende o spreylerden almayi dusunuyordum. Hatta almistim ve son anda birakmistim, tabi polen filtresiyle bir alakasi oldugunu dusunmuyordum bunun, Peki, bu arabalarda klima bakimi diye bir sey var mi. Sonucta orasi mikrop yuvasi. Sormusken gaz degişimni de sorayim yapan var mi? :)
buhara
Kullanıcı avatarı
ibuhara

Mesajmaster, 10 Eyl 2009, 22:52

Gaz değişimini 3yılda bir öneriyolar.Ama bence klimada bi cansızlık hissettiğinizde değiştirin derim.Bosch servislerde 60 tl ye gazı yeniliyolar.Birde sistemin içine boya katıyolar eğer gaz kaçağı şüpheniz var ise bu boya kaçağı bulmanızı sağlıyor.boya fiyatı 10 tl.Klima gazı değiştikten sonra farkedilir dercede iyi soğutuyor.
master

Mesajgkhnslck, 12 Şub 2010, 09:28

merhaba arkadaşlar 10 gün önce 2. nesil otomatik sirion aldım 2006
bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim kontak anahtarını çıkarınca üzerinde anahtar resmi alan araba görüntüsü gösterge panelinin üstünde kırmızı rekte yanıp yanıp sönüyor bu ne demek
gkhnslck

Model: Sirion 2. Nesil

MesajSonCuoreci, 12 Şub 2010, 14:54

gkhnslck yazdı:merhaba arkadaşlar 10 gün önce 2. nesil otomatik sirion aldım 2006
bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim kontak anahtarını çıkarınca üzerinde anahtar resmi alan araba görüntüsü gösterge panelinin üstünde kırmızı rekte yanıp yanıp sönüyor bu ne demek

Immobilizer devreye giriyor anahtarı çakartınca, onun uyarısıdır. anahtarı çıkartınca direksiyonun oralarda bir yerde de kırmızı bir ışık yanıp sönmeye başlıyordur muhtemelen... bizim Cuoreler'de böyle...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Önceki

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir