Sirion gti yazdı:Fatih senimi kırcam 2 sene olsun aramızda bir senenin lafımı olur
Doorman yazdı: sanki birisi aracın tamponundan kaldırıp kenara koymuş gibi oluyor. ama dediğiniz gibi çaresi geniş lastik olmadı bu durumun, .
Doorman yazdı:Yalnız tekrar hatırlatıyım Umut gibi sirion’un mevcut süspansiyon sistemini sert bulan arkadaşlar bu değişikliği yaptırmasınlar. Benim aracım muhtemelen Umut’a göre şuanda kazık gibidir.
umutgultekin yazdı:Doorman yazdı:Yalnız tekrar hatırlatıyım Umut gibi sirion’un mevcut süspansiyon sistemini sert bulan arkadaşlar bu değişikliği yaptırmasınlar. Benim aracım muhtemelen Umut’a göre şuanda kazık gibidir.
Bence sen şu an asfalt üstünde sek sek oynuyosundur
Doorman yazdı:umutgultekin yazdı:Doorman yazdı:Yalnız tekrar hatırlatıyım Umut gibi sirion’un mevcut süspansiyon sistemini sert bulan arkadaşlar bu değişikliği yaptırmasınlar. Benim aracım muhtemelen Umut’a göre şuanda kazık gibidir.
Bence sen şu an asfalt üstünde sek sek oynuyosundur
abi naptın ya!![]()
yakışmadı sek sek filan![]()
yok abi okadar değil ( tabi bana göre )
FaTiH yazdı:Valla nebi dostum girdiğim gireceğim en kötü koşullar oydu;onun da sirion umuzla anlımızn akıyla üstesinden geldik..!Çok şükür bitti şimdilik..Haziran a kadar rahatım sayılır..Yeniden aranızdayım..!
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir