FaTiH yazdı:Doorman;daihatsu Türkiye nin sitesinde satış sonrası bölümünde bakım periyotları link.ine tıkladığın zaman araca her bir bakım periyodunda nelerin zorunlu olarak yapılması gerekip nelerin kontrol edilip duruma göre değiştirileceğine dair bir liste verilmiş..!Orada bizim sirionlar ile ilgili kısımda 30-60 ve 90000 km bakımlarında bujiler değiştirilecek biçiminde not düşülmüş!Benim 30000 km bakımında ben nelerin değiştirilip nelerin kontrol edileceğine bakıp;araç servisteyken aracın başında durup tek tek kontrol etmiştim müdahaleleri ve sormuştum..Sağolsunlar sıkılmadan beni aydınlatmışlardı..Uzun lafın kısası eğer 60000 km de bujilerin değiştirilmediğinden eminsen lütfen bunun bir peşine düş!Çok yakmana etkin sebeplerden biri bu olabilir!Hele de senden bujileri değiştirmemelerine rağmen sözkonusu (resmi sitede belirtilen) servis fiyatı kuruşu kuruşuna alınmışsa hesap sorman için daha önemli bir sebebin var demektir!!Ama önce dediğim gibi 60000de bujilerinin değiştirilip değiştirilmediğinden emin ol dostum!?Bundan emin olmadan başka birşey söylemeyelim?
işte sıkıntı orda ben hatırlamıyorumki bujilerin değişip değişmediğini
değişti diye düşünüyorum ama emin değilim ki. offf!!