argyle yazdı:Benzini de gazı da şu meşhur "sürekli %7 indirim"li markadan alıyorum, onun yakıtının tırt olduğuna dair söylentiler var. Hatta en son aldığımdan sonra, rölanti devrine düşünce stop etmeye başlamıştı araba geçen hafta. Her durmada değil ama, yarısında stop ediyordu. Benzine geçince olmadı bu. Sonra tekrar gazda denemeler yaptım, bir daha stop etmedi Allah'a şükür. Ama depoyu yarılayınca başka marka alacağım LPG'yi. Opet, Aygaz, Milangaz olabilir. Deneyeceğim bakalım.
Fatih, sana LPG'yi taktırdığın yerden filtresini kaç km'de bir ya da kaç ayda bir değiştirmeni söylediler? Filtrede bir tıkanıklık oluşmuş da olabilir, yeterli gaz motora gitmiyor arada bir sanki gibi geliyor bana. Öncesinde bir haftaya yakın da binmemiştim arabaya, ilgisi olabilir belki bununla da.
Sevgiler.

argyle yazdı:Fatih sağol.
Dün Shell'den LPG'yi fulledim (19 L, depo 32 L ama 25 L alıyor, dolayısıyla %76 depo LPG almışım), gene aynı sorun devam etti. Demek ki LPG markasından değil yani kalitesizlikten değil. Benzine geçtim, benzinde de aynı sorunu yaptı (düne kadar yapmıyordu). İki yakıtta da aynı sorunları yapması bana acaba bujiler mi diye düşündürüyor, yanmada bir sorun var herhalde. Birkaç gün içinde servise gideceğim, bilgisayara bağlatıp hata kodları neymiş bakalım. Umarım buji gibi basit birşeydir de uğraştırmaz.
Sizin fikirleriniz, tecrübeleriniz var mı arkadaşlar, ne olabilir problem?
Teşekkürler.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir