e_cool yazdı:Açıkçası ben uzun yolda yakıt tüketiminden oldukça memnunum fakat şehir içi dur kalk çok olduğu için ve de gideceğim en uzun mesafe 10-15km'den fazla olmadığı için çok müzdaripim..
Hatta sırf bu yüzden tüp taktırmayı bile düşünüyorum ama maddi durumum şuan çok müsayit değil,birde ayar tutmaz başım ağırır diye taktırmak istemiyorm.
Uzun yolculuğum senede 2-3 defa ancak olur o da toplamda max 1300-1500km'den fazla olmaz.
Genelde Gebze (Kocaeli) İstanbul ve daha uzun yolum İnegöl,Bursa yada tatil için İzmir yada Antalya filan olabilir.
Daha çok evden şehir merkezine yada civarları olur..o da toplamda max 20-25km.
Zaten motoru ısınıana kadar evde oluyorum
kepir yazdı:arkadaşlar konuyla hiçbir alaksı yok ama yeni bir başlık açıp kalabalık yapmamak adına buraya yazıyorum.Bu tamponlardaki nikelaj çıtalarım kısmen soyulmuş vaziyette ve matlaştı biraz.Ne yapmamı önerirsiniz? İlla yenisi mi alınmalı?
Gokceaydin yazdı:326 km 23,48 km yakıtla. Yaklaşık 7,2 l / 100 km. Koşullar: Klima hep açık. Bakırköy ile İzmit'in doğusu arasında gidiş dönüş, ikisinde de hem yüksek performanslı (3. viteste 7000 devri bulabilen) yüksek hızlı kullanım ve tıkalı trafik koşulları bir arada. 65 km kadar da şehir içi var, bol ışık, bol dur kalk.
Gokceaydin yazdı:326 km 23,48 km yakıtla. Yaklaşık 7,2 l / 100 km. Koşullar: Klima hep açık. Bakırköy ile İzmit'in doğusu arasında gidiş dönüş, ikisinde de hem yüksek performanslı (3. viteste 7000 devri bulabilen) yüksek hızlı kullanım ve tıkalı trafik koşulları bir arada. 65 km kadar da şehir içi var, bol ışık, bol dur kalk.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir