Görsellik adına yapılmış veya yapılacak bir modifikasyonsa buna lafım yok tabi. Bu herkesin kişisel beğenisine kalmıştır. Kaldı ki göze hoş gelen çok güzel uygulamalar yapan üye arkadaşlar var. Bu konuyla veya başka bir konuyla ilgili yorum yaparken kişileri hedef alan saldırgan bir tutum izlemediğimi düşünüyorum. 1 tanesi hariç...Ona da henüz bir cevap gelmedi halen bekliyorum... Umut tahmin ediyordur hangi yazı olduğunu

Yay konusunda da genelleme yaptım sadece. Kimse olayı kişiselleştirmesin çünkü gerçek bu şekilde.
Umut çok doğru bir tespitte bulunmuş.
Doğrusu işin görsellik kısmını hiç düşünmedim yazarken. Sadece opsiyonel yayların, müsabakalar haricinde standart yaylara oranla yaratacağı yol tutuş ve frenleme üstünlüğünü fark etmenin cadde kullanımı sırasında pek de mümkün olmayacağını ifade etmeye çalıştım. Çünkü aşağıdaki ifadede bu değişikliğin sağlayacağı çok büyük bir katkıdan ve bunun kesinliğinden bahsediliyordu
twona yazdı:bu yaylar 30 mm yaylar. hiç bir şekilde problem çıkarmaz orjin amortisörler kullanılabilir. ayrıca yol tutuş açısındanda çok büyük katkı sağlıyacağı kesindir.
En güzel araba benim olsun demiyorum yaaa....Zaten öyle Umutcum

Şaka bir yana çoğunuzun bildiği gibi dış görünümü gayet standart bir araba işte.. Elektronik eklemelere gelince onlar da tamamen ihtiyaç hasıl olduğundan yaptığım şeyler.Cici bici görünsün diye değil...
Şu konu benim için çok önemli : Ben bir şey deneyip fark olmadığını görmüşsem bunu paylaşırım ki arkadaşım dediğim insanlar para ve zamanlarını boşa harcamasınlar. Ama illa ki biz de deneyip görecez diyene de saygım sonsuz. Ben, samimiyetine inandığım ve ticari kaygı gütmediğini düşündüğüm kişilerin yorumlarına bakarak bir uygulamanın ne kadar efektif olduğu bilgisini almayı, parayla bir şeyleri satın alıp dene ve gör taktiğine yeğlerim. Tecrübe parayla satın alınamayacak kadar değerlidir benim için.
Bu arada bir düşüncemi belirtmek isterim ; büyütülen jantların akabinde alçaltılan yaylar ile lastik sırtı çamurluğa normalden daha fazla yaklaşacak gibi geliyor... Yani şöyle, jant büyüdü ve çamurluğa biraz daha yaklaştı, helezonlar kısaldı ve çamurluk lastik sırtına biraz daha yaklaştı....Nihayetinde lastiğin çamurluk içerisindeki yukarı - aşağı hareket alanı iyice daraldığından lastiğin çamurluğa sürtme ihtimali arttı... Yanılıyorsam düzeltin...Teori ile uygulama çoğu zaman birbirinden farklı sonuçlar veriyor çünkü.