Sitenizi tanıma vesilem bir araba satıs sitesinde sirionu gorup ne dir ne degıldır derken ınternet basında 9 saatımı ,genclık yıllarımda ılk defa gordugum bır kıza bakarmıs gıbı hem keyıflı hemde ıc gecırıken bı sekılde burda buldum kendımı.İnsanın mekanıkle askının tezahurunu cok net burda gordum tebrık mı edeyım allah akıl fıkır versın mı dıyeyım bılemıyorum
Evet 9 saat sonra almam gerekn arabanın sirion (1 nesıl) olduguna kara verdım.Daha dogrusu araba alıp almama konusunda hem butcemı hemde kendımı ıkna etmeye calısken nasıl oldu bılmıyorum kesın kararımı verdım araba alıcam ve sirion alıcam ,zaten dıger araclara bakasım gelmedı dogrusu.Siz deneyımlı dostlardan da yardım almam gerektıgıne karar verdım.Bir kac sorum olucak (sitede muhakka sorularım cevapları vardır ama artık yorgunlugun zırvesıne geldım dolasacak takatım kalmadı vaalhı yazma daha kolay geldi,ki en az 2 saattırde sitede gezıyorum).Musadenızle soruları sormak ıstıyorum
1)2005 model sirıonları genel fıyat aralıgı 13---16 arasında ve 13 e daha yakın dogrumu
2)1 nesılın donanımlarını full oldugu model hangısı
3)ben bu aracı hıc yakından gormedım
4)nakıt para ıle 2005 model temız bır araya onume kım gelırse 13,000 tl fıyat bıcsem sızce sirion satıcısını kesermı bu fıyat
5)alırken ılk sormam gereken bakımları neler olmalı
6)en cok aranan rengı nedır(benım kırmızı hosuma gıttı-sonra turkuaz mavısı olanlar)
7)uzun yol performansı hakkında neler soyleyebılırsınız (tatıllerde en az 800km yola cıkarım yılda 2-3 kez)