Başlık gerçekten sirion gibi problemsiz bir arabaya hiç yakışmamış, sirion bu başlığı hiç haketmiyor.
Sadece başlığı okuyan konunun içeriğinden haberi olmayan kişilerin aklında sirion çok arıza çıkaran bir araba olarak kalabilir.
lthec yazdı:Size ve forumdaki tüm arkadaşlara bir bilgi vereyim. aracımı 2005 yılında 0 aldım. otomatik sirion. 1.nesil sirionların piyasada son kalanlardan. sirionum şu an 120 bin km de. veee 1 kere dahi ( 1 ) herhangi bir sebepten arıza yapmadı. üstelik aracı 20.000 km bakımıydı sanırım, garanti bozulmasın diye yaptırmıştım. onun haricinde bakıma dahi sokmadım. tüm sıvıları (fren, motor yağı, şanzıman yağı,soğutma suyu sıvıları) zamanında değişitrdim. onun haricinde bir şey yapmadım. size en önemli tavsiyem. motora asla sıradan su ilave etmeyin. aslaa. soğutma sistemine kırmızı antifiriz ve saf su karışımını koyun. aksi taktirde ilerleyen senelerde kettle, çamaşır mak. , ütü vs. de karşılaştığınız kireç sorunu motorunuzun soğutma sistemini sarar ve bu bir süre sonra başlı başına bir bela haline gelir. aracınızın markası ne olursa olsun bu böyledir.2 senede bir soğutma sistemindeki sıvıları kırmızı antifiriz+su olarak değiştiririm. bu sayede ne hararet yapar nede gram su eksiltir. (senelik 250 ml normal sayılır)
sizlerle paylaşmak istedim.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir