Siteyi bu akşam nette dolanırken gördüm yaklaşık 3 saat okudum inceledim ve derhal üye oldum. Güzel paylaşımlarınızdan gerçekten çok istifade ettim. Ben de hem sizlerle paylaşımlarda bulunmak hem de tecrübelerinizden istifade etmek isterim.
Hemen belirteyim ki 2004 model, beyaz sirionum var. Şubat 2010 ayında aldım ve gayet de memnunum. Benden önce biraz bakımlarının ihmal edildiğini tespi ettim. Bu altı aylık zaman zarfında motor ışığı 1 kere yandı. Cihaza bağladık silindirlerde tekleme tespit edildi bujileri değiştirdik. Bir de sağolsun arkadaş aracın farlarını yaklaşık 4 saat açık bırakınca akü boşaldı aküyü değiştirdik. Gerçi bir bakıma da iyi oldu çünkü akü orjinal aküymüş zaten değişmesi gerekiyormuş bu da bahane oldu.
Açıkçası bu güne kadar sisironla ilgili hiç kötü bir şey duymadım. Aksine gören arabayı çok beğeniyor, arabadaki özellikleri de duyunca şaşırıyorlar. Bu da beni ziyadesiyle memnun ediyor.
Yalnız son 4-5 gündür bir kaç talihsizlik yaşadım arabayla ilgili bunları da burada sizlerle paylaşmak istiyorum. 1- Üzerinde sony teyp mevcut orjinal mi bilemiyorum ancak CD çalar kısmı okumamaya ERROR hatası vermeye başladı.
2- Ardından sağ ön camın otomatik düğmesi bozuldu camları kilitlemediğimde cam kendiliğinden açılıyor ve kapanmıyor. Fatih arkadaşımızın yazısını inceledim hemen bu sabah onarmaya çalışacağım.
3- Aynı gün bardak altlığı tablasının bardağı tutan oynar kısmı kırılmış şu anda içeceklerimi koyamıyorum.
4- Dün sabah da anahtarın pili bitti sanırım uzaktan kumanda kapıları açmadı. Şu anda yedek anahtarı kullanıyorum.
5- Son olarak da dün akşam el freninin yanındaki bagajı açma kolu arızalandı şimdi aracın içinden bagajı açamıyorum.
Yani hepsi de son 10 gün içinde meydana gelince hem moralim bozuldu hem de arabadan soğudum. Yarın yetkili servise gitmeye niyetliyim zaten 80.000km.ye geldi periyodik bakımını da yaptırayım diyorum.
Çevremden boşu boşuma servise gitmememi sanayide iyi bir ustayla da bunları halledebileceğimi, serviste pahalıya mal olacağı yönünde tavsiyede bulunanlar var. Bir de sizlere danışayım dedim.
Taviyslerinizi ve değerlendirmelerinizi bekliyorum.
Herkese saygılarımı iletiyor, SİRİONLU iyi günler diliyorum.