Siteye girdiğimde internetim kopuyor.

Forum Kullanımı ve Sitemiz ile İlgili Faydalı Bilgiler (Resim Yükleme, İmza, BBCode, Mesaj Gönderme, Siteye Giriş ve Kayıt Sorunları vs.)

Siteye girdiğimde internetim kopuyor.

Mesajgönderen ozgursula tarih 06 Haz 2008, 10:44

Daihatsuaskina sitesine girdiğim ilk denemede muhakkak internet kopuyor. 1-2 dakika sonra tekrar deniyorum giriyor. Sizde de oluyor mu? Acaba bizim daireden mi kaynaklanıyor.
ozgursula

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: Siteye girdiğimde internetim kopuyor.

Mesajgönderen Sirion gti tarih 06 Haz 2008, 11:14

Kopar bizi dj :) yokya senden kaynaklanıyordur ben günde en az 20 kez giriyorum siteye kopma falan olmuyor
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 06 Haz 2008, 11:17

ozgursula yazdı:Daihatsuaskina sitesine girdiğim ilk denemede muhakkak internet kopuyor. 1-2 dakika sonra tekrar deniyorum giriyor. Sizde de oluyor mu? Acaba bizim daireden mi kaynaklanıyor.

Çok ilginç. Bağlantınızdan kaynaklanıyor olması lazım çünkü bu tip bir sorunla hiç karşılaşmadım, kimse de böyle bir şikayette bulunmadı şimdiye dek. Arada bir backup alırken falan sistem çok ağırlaşıyor, belki farketmişsinizdir (4-5 günde bir falan, yarım saat kadar sürer-dün oldu mesela), onun dışında bir sorun olduğunu sanmıyorum.

O sırada sadece bizim siteye mi giremiyorsunuz, yoksa hiç bir yere mi?
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen ozgursula tarih 06 Haz 2008, 15:44

evet bu siteye girdiğimde problem yaşıyorum. Başka sitelerde her hangi bir problem olmuyor. Örnek sabah işyerime geldiğimde ilk önce mynet'i açıp haberlere bakıyorum. Veya sabah geldiğimde daihatsuaskina'ya giriyorum, ki o zaman internet yaklaşık 1-2 dakika kopuyor.

şunu da denedim haberleri okuyorum bu arada başka pencerede de daihatsuaskina'yı açıyorum önce daihatsuaskina bekliyor açılacak gibi öylece kalıyor ama işlem yok sonra haberlerdeki pencereye giriyorum herhangi bir habere basıyorum o da donuyor hepsini kapatıyorum tekrar internete baştan giriyorum açmıyor yine 1-2 dakika sonra internet geliyor. Ya benim bilgisayardan kaynaklanıyor ya da dairenin ana server'ından kaynaklanıyor her neyse ikinci denemede muhakkak açılıyor. :D
ozgursula

Dön Forum Kullanımı ve Sitemiz ile İlgili

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir