Sizleri Tanımanın 1. Yıldönümü

Daihatsu, motor sporları veya otomotiv konularının dışında kalan herşey için genel forum alanı.

Sizleri Tanımanın 1. Yıldönümü

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 23 Oca 2009, 14:50

Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlerle tanışalı tam tamına 1 yıl oldu! Sizleri tanımış olmaktan dolayı duyduğum mutluluğu, huzuru, güveni ve gururu kelimelerle tarif etmem imkansız! İyi ki varsınız!

Hep birlikte nice mutlu, Daihatsu Aşkı dolu seneler geçirmek dileğiyle, kucak dolusu sevgiler...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: Sizleri Tanımanın 1. Yıldönümü

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 23 Oca 2009, 15:44

SonCuoreci yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlerle tanışalı tam tamına 1 yıl oldu! Sizleri tanımış olmaktan dolayı duyduğum mutluluğu, huzuru, güveni ve gururu kelimelerle tarif etmem imkansız! İyi ki varsınız!

Hep birlikte nice mutlu, Daihatsu Aşkı dolu seneler geçirmek dileğiyle, kucak dolusu sevgiler...

Teşekkürler Onur'cum. Seni tanıdığım için ve tam bir senedir süregelen dostluğumuzdan ötürü çok mutluyum.

Fırsat bu fırsat diyip, sitemize bir senede kattıkların için teşekkür ederken, senden daha da fazlasını beklediğimi de ve ne kadar yaparsan yap, yine de daha fazla isteyecek kadar yüzsüz olduğumu da ekleyerek mesajımı sonlandırmış olayım.

Küçük Bey'e ve Duygu'ya selamlar.

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 23 Oca 2009, 15:54

Bu siteye 1 yıl önce ilk mesajımı gönderdiğimde, ilk cevap senden gelmişti; yıl dönümü mesajıma da yine ilk cevabı veren sen oldun Umut :)
Sitemizin daha iyi yerlere gelmesi, gelişip büyümesi için, elimden geleni yapmaya her zaman devam edecek, bundan hiç yılmayacağım, bu konuda hiç şüphen olmasın :wink:
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen cccengiz tarih 23 Oca 2009, 17:19

Onur bu mesajı yazman, gerçekten bizleri tanımış olmaktan duyduğun mutluluğun en güzel kanıtı. Millet evlilik yıldönümünü unutuyor , hatırlamıyor, sen sitemize yazdığın ilk mesaj gününü hatırlıyorsun. Bu ailenin, bu dostluğun içinde olmaktan ve sizleri tanımış olmaktan dolayı ben de çok mutluyum.
Ben de siteye üye olduğum günü hatırladım da, Umut ve Fatihten sonra 3. üye olarak ben gelmiştim. Ve bu siteden kimsenin haberi bile yoktu. Her gün Daihatsu araştırıp duruken tesadüf bulmuştum burayı. İyi ki buldum.
Bugün 400 ü aşan sayıda bir birlikteliğin olması bence çok güzel.
teşekkürler UMUT.
cccengiz

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Sirion gti tarih 24 Oca 2009, 02:43

Gözlerimde yaş kalmadı yapmayın beyler :wink: Şaka bi yana gerçekten samimi bir dostluk yeri geliyo abi kardeş muhabbeti gerçekten seviyeyi iyi ayarlıyoruz yaşasın dostluğumuz.
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Model: Sirion 1. Nesil

Dön Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir