djkaktus yazdı:daihatsu cuore aracımı satabilirim 2005 model servis bakımlı sahibinden.comda 20640660 ilan no
selam...aracınızı inceledim.yazacaklarımdan sakın yanlış anlamayın bir değerlendirme yapacağım.
daha önce 4 adet cuorem vardı ve hala bir tanesini kullanıyorum piyasa koşullarına göre alıp sattım yeniledim.
şimdi sizin araca gelirsek aynısından 2 kapı mavi renk olanı vardı bende.çok zor sattım sebebi ise ototmatik olmaması klima olmaması ve 2 kapı olması idi en son 70.000 km de 7.800 tl ye verdim.satılmasını istiyorsanız istediğiniz fiyat fazla. çünkü o fiyata klimalı 4 kapı ve otomatik bulmak mümkün üstelik sizinkinin km side 103 binde (fazla)...
lpg olması avantaj ama bu avantajı km yaparak dezavantaj oluşturmuşsunuz.
açık konuştuğum için özür dilerim ...
aracın fiyatını bana göre sorarsanız acil satabilmeniz için 8.500 e kadar düşmeniz lazım.9.500 rakamına ise beklemeniz gerekir.10.000 e satarsanız çok iyi derim.
bu araçların hitap ettiği grup bayanlardır .bayanlarda mutlaka otomatik ister.otomatik değilse erkek kullanıcılar bu araçlarla ilgilenmiyor.ilgilenmesi için imkanlarının yani fiyatının uygun olması gerekiyor ki bu küçükaraçlara rağbet etsin.10.000 tl si olan bir erkek sürücü ise klimasız bir araca bu parayı vermiyor.gidiyor 2002 2003 hyundai alıyor üstelik klimalı ve büyük....
umarım yanlış anlaşılmamışımdır.
yardımcı olmak adına ise söylediğim 8500 rakamı aklınızdan geçerse bir arkadaşa önerebilirim ama bakmak kaydıyla çünkü filtre kapağından vs sözetmişsiniz kırık çatlak vs diye kazalı ise ve motor aksamına parçalar gerekiyor ise japon araçlarının toplanması pahalı oluyor....