Sirion gti yazdı:Şu ana kadar 2 tane sirionum oldu ikisindede şöför camı belirli bir seviyede açıkken tıkırtı yapıyor sizin arabalardada oluyormu
umutgultekin yazdı:Sirion gti yazdı:Şu ana kadar 2 tane sirionum oldu ikisindede şöför camı belirli bir seviyede açıkken tıkırtı yapıyor sizin arabalardada oluyormu
Evet
Sirion gti yazdı:umutgultekin yazdı:Sirion gti yazdı:Şu ana kadar 2 tane sirionum oldu ikisindede şöför camı belirli bir seviyede açıkken tıkırtı yapıyor sizin arabalardada oluyormu
Evet
çözümü yokmu bunun
umutgultekin yazdı: Geyik gibi gelecek belki ama benim çözümüm ya camı ses yapmayacak kadar fazla açmak, ya da hiç açmayıp havalandırmayı kullanmak. Genellikle havalandırma kullandığım için cam tıkıtısından bugüne kadar hiç rahatsız olmadığımı şimdi farkediyorum
FaTiH yazdı:Aynı muhabbt bende de var ve gıcık bir durum hakikaten!!Ama Allah tan ben de sunroof var ayıptır söylemesi..Pek cam kullanmam o yüzden!!Zaten şu bozuk sürücü camı düğmem de açtın mı kapanmaya biliyor düğme kırıklığından dolayı..Sinir oluyorum!!O yüzden sunroof um ve ben iyi bi ikliyiz!!
bfd yazdı:merhaba fatih;
sunroof kullanımı hakkında tecrübelerini paylaşırmısın, örneğin şehirler arası yolculukta yada çukurlara girip çıkma durumunda sunroof nasıl korunur??
FaTiH yazdı:Çoğunlukla ağır şartlar altında çalışıldığından başınıza birşey gelme riski v.s. ..... diye söylemlerde buluınur ve aracınızın başında durmamanız gerektiğini söylerler zaten hemen hemen her serviste...Ben Ank.da ki servisime gittiğimdeyse; aynı şeyi söylerler;fakat durmak istiyorsam kendilerinin bir sorumluluk almayacaklarını belirtirler ve ben de aracın başında kalırım..!Her merak ettiğimi sorarım;onlarda sağolsunlar bıkmadan cevaplarlar.. Tabii ki aracınızın başında durmak hakkınız!
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir