Sonax'da buluşalım

Forum kuralları
Lütfen bu alana açacağınız konu başlığının genel bir konu olduğundan emin olunuz. Eğer tek bir modele hitap eden bir konudan bahsediyorsak, örn: "Sirion fren sistemi güçlendirmesi" gibi, bunun Sirion'a ait kategoride yazılması, bilgiye kolay ulaşılabilirlik açısından daha uygun düşecektir.

Sonax'da buluşalım

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 21 Oca 2009, 17:20

Garanti ve Sonax bir kampanya yapmış. Eğer MTV 'nizi Garanti Internet Bankacılığı'ndan öderseniz aşağıdaki hizmetlerin hepsini Sonax'dan toplam 100 YTL + KDV'ye alabiliyorsunuz:

• Reçine Temizleme
  • Zift-Katran Temizleme
  • Endüstriyel Toz ve Boya Maddeleri Temizleme
  • Çizik Giderme
  • Hareleri Giderme
  • Boya Parlatma
  • Boya Koruma

20 Şubat 2008 Cuma günü için randevu aldım Hadımköy yolu üstündeki Sonax'dan. Eğer birlikte gitmek isteyen varsa randevuyu Cumartesi gününe de kaydırabiliriz eğer Sonax'a da uyuyorsa. Çok talep varmış o yüzden eğer yapacaksak elimizi çabuk tutmamız lazım.
Eklentiler
Garanti_MTV_2009_3.jpg
Garanti_MTV_2009_3.jpg (154.37 KiB) 401 kere görüntülendi
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: Sonax'da buluşalım

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 21 Oca 2009, 17:29

kampanya süpermiş ama Garanti'den internet bankacılığım yok maalesef... :(

Hatta Garanti bankası ile uzaktan yakından hiçbir ilişkim yok desem yeridir...
Valla kaçırdık bak görüyor musun... :cry:
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 21 Oca 2009, 18:40

SonCuoreci yazdı:kampanya süpermiş ama Garanti'den internet bankacılığım yok maalesef... :(

Gülnur'un ve benim ayrı ayrı var. Seninkini istersen oradan öderiz. Mühim olan dekonttaki plaka sanırım. Bir arayıp öğren istersen Sonax'ı :) Birlikte yaptırabilirsek süper olur valla.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 21 Oca 2009, 23:38

SuperSonic yazdı:
SonCuoreci yazdı:kampanya süpermiş ama Garanti'den internet bankacılığım yok maalesef... :(

Gülnur'un ve benim ayrı ayrı var. Seninkini istersen oradan öderiz. Mühim olan dekonttaki plaka sanırım. Bir arayıp öğren istersen Sonax'ı :) Birlikte yaptırabilirsek süper olur valla.

Umut, pederle konuştum, onun internet bankacılığı varmış Garanti'de, oradan ödeyeceğim MTV'yi. bizim Bahçelievler'deki Sonax'ı aradım konuştum, ne zamana randevu verirsiniz diye, "en erken cuma veririm" dedi... yani adamlarda çok sıra yok anladığım kadarıyla.
Ben haftaya yatıracağım parayı peder vasıtasıyla. İstersen uygun bir gün belirleyelim, burda, Bahçelievler'de yaptıralım, böylelikle sen de 20 şubat'a kadar beklememiş olursun, ne dersin?
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 21 Oca 2009, 23:39

bu arada ben pederle konuştuğumda senin mesajını görmemiştim, daha yeni okudum mesajını, teklifin için çok sağol Umut :) cevabını bekliyorum
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen bailiwick tarih 22 Oca 2009, 01:02

Garanti bankası olmadan ne kadara mal olacak acaba. Eger cok farketmesse ve cumartesı olursa bende gelebilirim tahminim.
bailiwick

Model: Materia

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 22 Oca 2009, 09:17

20 Şubat'tan önce nefes almak dışında hiçbir şeye boş vaktim yok maalesef :cry:

Hem o tarih bence daha iyi çünkü kış biraz daha geçmiş olur böylece boya korumanın yıpranma olasılığı azalır ve arabalarımız yaza hazır olur :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen gtuncer68 tarih 29 Oca 2009, 02:16

Arkadaşlar madem bu yola girdiniz size nacizane bir önerim olacak. Bu yaptırmak istediğiniz işleme iç temizlik ve korumayı da ilave ettirin ,emin olun çok memnun kalırsınız.Fiyat konusunada hiç takılmayın bu firmalar her nekadar katı gözükseler de pazarlığa açıktırlar garanti ederim.Bu konuda çok tecrübeliyim;ben yıllarca yaptırdım(Yanlış anlaşılmasın ;detaylı iç-dış temizlik ve korumadan bahsediyorum. :mrgreen: ). Kasko gibi hersene fiyat düşüyor ve arabanız inanılmaz derecede yeni kalıyor.Arabama 4. kez yaptırma vakti geldiğinde her zamanki gibi onlar arayıp hatırlatmada bulundular ve param yok yaptıramayacağım dediğimde öyle düşük bir fiyat söylediler ki bende onlara bu düşük fiyat yıllardır beni kazıkladığınız izlenimi yarattı bende,param olsa da yaptırmayacağım diye kızdım onlara.Bu arada arabamı sattığım kişinin memnuniyetini vede ödediği piyasa üstü fiyatı görünce paraları hiç de çöpe atmadığımı anladım.Olan bu garibim Applause'ma oluyor;6 yıldır ekonomimi düzeltmeyi beceremediğim için bırakın onu toplatmayı benim bir kova su ile yıkamamla yetinmek zorunda kalıyor :(
Günümüzde insanlar her şeyin fiyatını biliyor, fakat hiçbir şeyin değerini bilmiyorlar.
Kullanıcı avatarı
gtuncer68

Model: Applause

Mesajgönderen malialp tarih 04 Tem 2011, 13:36

Umut-Gultekin yazdı:Garanti ve Sonax bir kampanya yapmış. Eğer MTV 'nizi Garanti Internet Bankacılığı'ndan öderseniz aşağıdaki hizmetlerin hepsini Sonax'dan toplam 100 YTL + KDV'ye alabiliyorsunuz:

• Reçine Temizleme
  • Zift-Katran Temizleme
  • Endüstriyel Toz ve Boya Maddeleri Temizleme
  • Çizik Giderme
  • Hareleri Giderme
  • Boya Parlatma
  • Boya Koruma

20 Şubat 2008 Cuma günü için randevu aldım Hadımköy yolu üstündeki Sonax'dan. Eğer birlikte gitmek isteyen varsa randevuyu Cumartesi gününe de kaydırabiliriz eğer Sonax'a da uyuyorsa. Çok talep varmış o yüzden eğer yapacaksak elimizi çabuk tutmamız lazım.

Arkadaşlar Sonax ve Garanti bankası devam ediyor 1 temmuz - 31 temmuz 2011 arası ama fiyat 150 tl olmuş. Bilgilerinize...
Önceki dönemlerde bu kampanya ile koruma yaptıranlardan da fikirlerini alsak sanırım yol gösterici olacaktır.
Saygılar..
Daihatsu Aşkına!
2005 SX AC MT TERIOS (ATOM KARINCA)
malialp

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Dön Kaporta

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir