Sonunda ben de muradıma erdim :)

Sohbet ve tanışma forumu.

Sonunda ben de muradıma erdim :)

Mesajgönderen ferser tarih 06 Kas 2010, 22:10

Herkese selamlar,
Bu foruma bir yıl önce ilk mesajımı göndermiştim, otomatik sirion yada coure arıyordum ve size danışıyordum araçlar hakkında. En son coresini satan biriyle telefonda anlaştığımızı yazmıştım ama araya kurban bayramı girdiği için aracını satan kişi bayramdan sonra görüşelim dedi, ve ben bir daha bu foruma hiç yazmadım sürekli okusam da.
Ondan sonra neler mi oldu. Bayramdan sonra hemen aramama rağmen adam arabayı başkasına sattığını söyledi. Çookkk üzüldüm, sonra internetten arama yapmaya devam ettim. Ancak ailemde arabadan anlayan biri olmadığı için arabasını satanlardan randevu almak, arabadan anlayan arkadaş ayarlamak vs. çok zor oluyordu hatta bir türlü denk getiremiyordum, ben arkadaşımı ayarlayana kadar araç satılıyordu. Birkaç kez daha başıma geldi aynı şey.
Elimdeki para bankadan çektiğim 15.000 lik krediden ibaretti, tabi bu fiyata otomatik ve temiz bir Sirion bulmak da pek kolay değildi. ve ne yazıkki çeşitli ihtiyaçlardan dolayı eldeki para da erimeye başladı, kaldı 13.000 yani istediğim arabayı almam imkansızdı.
Ben de baktım böyle olmıcak paramı bir şekkilde arttırmaya karar verdim ve borsaya girdim. İşte o andan sonra bu paranın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir :) Ben borsaya girdiğimden beri Yunanistan battı, Avrupa battı, hissesini aldığım şirket battı, orduyla hükümet arası kavgalardan dolayı 3 kere kriz oldu :) Nitekim ağustos ayında paramın değeri 6.000 TL ye inmişti...
Nihayet eylül ayında şansım döndü ve tam istediğim gibi bir Sirion alabilecek duruma geldim. Sahibindende aradığım ilanı bulur bulmaz arkadaş markadaş kimseyi aramadan gidip aldım arabamı.
Arabam 2. nesil otomatik pembe Sirion, adı da Pembe Panter :) Bir yıldır bu arabanın hayaliyle yaşıyordum ve bu yüzden çok stresli günler geçirdim (borsa saolsun). Ama şimdi herşeyi unuttum. Arabama sarıllmak filan istiyorum :) Akşamları birkaç kez pencereden bakıp yerinde mi, iyimi, yanına parkeden olmuş mu , rahatsız etmiş mi pembe panterimi diye bakıyorum :) İnşallah bütün arayanlar benim gibi kavuşurlar Daihatsularınaaa :)
ferser

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: Sonunda ben de muradıma erdim :)

Mesajgönderen ferser tarih 06 Kas 2010, 22:17

İşte benim Pembe Panterim :)
Eklentiler
big_23096399ea5.jpg
ferser

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 06 Kas 2010, 22:22

Geçmişte çok borsa acıları çekmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Panteriniz hayırlı olsun. İyi günlerde güle güle kullanın :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen camoka tarih 06 Kas 2010, 22:40

vay arkadaş bu nasıl iştir; sabah akşam sahibinden.com'u aşındırıyoruz otomatik 2. nesil sirion bulamayoruz, siz nereden buldunuz bu yakışıklıyı. bilmediğim başka bir satış sitesi mi var yoksa. :)
panteriniz hayırlı olsun, borsadan kim zengin olmuş ki zaten! :)
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 06 Kas 2010, 22:57

Maceranız hüzünlü olduğu kadar keyifli :)
En azından mutlu sonla bitmiş...
Pembe panterinizi iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen kepir tarih 10 Kas 2010, 11:55

gerekli parayı tamamlayıp gözünü karartıp alman en doğrusu olmuş.yoksa bu araba arama işinin sonu yok.hergün sahibinden.com.un müdavimi olurdun.
aracın çok temize benziyor,allah hayırlı etsin arkadaşım...
Kullanıcı avatarı
kepir

Mesajgönderen FaTiH tarih 10 Kas 2010, 12:31

Ne maceraymis bea!Yuzume okudukca iyi bir siritma oturdu inanin!Guzel gunlerde kullanin insaallah..Bu arada keske kampanyaya girdiginde pembe aksesuar setini alsaydiniz..Cok iyi olurdu!!
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen ozgursula tarih 10 Kas 2010, 12:46

Hayırlı uğurlu olsun bu kadar badireden sonra sirion'un yeri bambaşka olmuştur. Neysa artık sahip olduğunuz sirion'u borsa falan etkilemez o hep değerli kalacaktır :D
ozgursula

Mesajgönderen ferser tarih 10 Kas 2010, 14:23

camoka yazdı:vay arkadaş bu nasıl iştir; sabah akşam sahibinden.com'u aşındırıyoruz otomatik 2. nesil sirion bulamayoruz, siz nereden buldunuz bu yakışıklıyı. bilmediğim başka bir satış sitesi mi var yoksa. :)
panteriniz hayırlı olsun, borsadan kim zengin olmuş ki zaten! :)

Valla öyle arkadaşım ben artık hergün diil, saat başı sahibindeni aşındırır olmuştum. İlan çıkar çıkmaz da aradım ertesi gün görüşmeye gittim, bekletmeye gelmiyor hemen satılıveriyor bizim ufaklıklar :)
ferser

Mesajgönderen ferser tarih 10 Kas 2010, 14:42

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.
Evet en iyisi benim kendi başıma bu işi halletmem oldu. El elin eşşeğini türkü çağırarak ararmış ne de olsa :) Diğer yandan en zor tarafı da insanlara Neden Sirion sorusunun cevabını anlatmaya çalışmak oluyordu. Örneğin geçen ay kuzenim bir iş için İstanbula geldiğinde ona rica ettim beraber gidip bakalım diye. Gerisini tahmin edersiniz; Daihatsu da ne, o araba alınmaz, arkadaşlarıma sordum alma diyolar gibi birsürü olumsuz yorum... Ya dedim kuzenime, senin o arkadaşlarından bir tanesi kullanmışmı Sirion tabiki hayır, sen kullandın mı Hayır ; o zaman kimse konuşmasın dedim ben bu arabayı alıcam...
Allaha şükür araba oldukça temiz çıktı, zaten expertiz raporunu da aldım. Henüz 36.000 de. Ancak lastikleri ilk alındığındaki lastikler yani 5 yıllık. İlk fırsatta yeni lastikler alıcam, sonra cantlarını değiştiricem, allayıp pullıcam daha :) Aksesuar olayı iyiymiş gerçekten de kampanya bitmediyse bakıcamben de :)
Camoka ve Kepir inşallah siz de en yakın zamanda bulursunuz. Sahibindendeki fiyatlar da oldukça uçmuş durumda 19.000 fiyat biçiyorlar, karaborsa oldu resmen :)
ferser

Dön Sohbet & Tanışma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir