Bu foruma bir yıl önce ilk mesajımı göndermiştim, otomatik sirion yada coure arıyordum ve size danışıyordum araçlar hakkında. En son coresini satan biriyle telefonda anlaştığımızı yazmıştım ama araya kurban bayramı girdiği için aracını satan kişi bayramdan sonra görüşelim dedi, ve ben bir daha bu foruma hiç yazmadım sürekli okusam da.
Ondan sonra neler mi oldu. Bayramdan sonra hemen aramama rağmen adam arabayı başkasına sattığını söyledi. Çookkk üzüldüm, sonra internetten arama yapmaya devam ettim. Ancak ailemde arabadan anlayan biri olmadığı için arabasını satanlardan randevu almak, arabadan anlayan arkadaş ayarlamak vs. çok zor oluyordu hatta bir türlü denk getiremiyordum, ben arkadaşımı ayarlayana kadar araç satılıyordu. Birkaç kez daha başıma geldi aynı şey.
Elimdeki para bankadan çektiğim 15.000 lik krediden ibaretti, tabi bu fiyata otomatik ve temiz bir Sirion bulmak da pek kolay değildi. ve ne yazıkki çeşitli ihtiyaçlardan dolayı eldeki para da erimeye başladı, kaldı 13.000 yani istediğim arabayı almam imkansızdı.
Ben de baktım böyle olmıcak paramı bir şekkilde arttırmaya karar verdim ve borsaya girdim. İşte o andan sonra bu paranın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir
Nihayet eylül ayında şansım döndü ve tam istediğim gibi bir Sirion alabilecek duruma geldim. Sahibindende aradığım ilanı bulur bulmaz arkadaş markadaş kimseyi aramadan gidip aldım arabamı.
Arabam 2. nesil otomatik pembe Sirion, adı da Pembe Panter