SONUNDA CUORE'Lİ OLDUM!

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

SONUNDA CUORE'Lİ OLDUM!

Mesajtrubulans, 08 Mar 2010, 00:35

Bu siteyi uzun zaman önce tanıdım, eski üye adımı ve şifremi unuttuğumdam yeniden üye oldum. 2-3 hafta önce 2005 cuore thrifty aldım şükür. Herkese kaporayı verdikten sonra son gün söyledim (her işimde olduğu gibi!). Tüm daihatsu bilmezler gibi üzerime çulalndılar, yok 8,5 milyara üzerine biraz daha ekleyip corsa alınır (210.000 km en az) , kartal doğan al diyenler bile çıktı. Cuore'ye binmeden önce herkes aynı fikirde; gitmez bu araba. Ancaaak bindikten sonra hayretler içinde hepsi aynı fikirde; benimkinden iyi valla!

araç 46600 km de, 8500 tlye aldım, klima otomatik cam abs falan yok, normal midir? bence normal, normal olmasa da yine kalkıp 10.000 e 200 bin civarı arabalardan iyidir şüphesiz. Cuore sayfalarını baştan sona okudum, yine de araç bilgim fazla omadığından soracaklarım olur, şimdiden özür dileriz
trubulans

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: SONUNDA CUORE'Lİ OLDUM!

Mesajsalih karali, 09 Mar 2010, 15:48

yeni aracınız hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermsin
Kullanıcı avatarı
salih karali

Model: Sirion 2. Nesil

Re: SONUNDA CUORE'Lİ OLDUM!

Mesajtrubulans, 27 Mar 2010, 17:42

2005 cuoremin ön tamponunu 2007 cuore tamponuyla değiştirmek istiyorum. ön tampon satan bir yer bilen var mı? bir de yeni tampon 2005 modele uyar mı bilen varsa söyleyebilir mi?
trubulans

Model: Cuore

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir