mustafa yazdı:hayırlı olsun onur, güle güle kullan. sana anlattıklarımı şimdi yaşıyorsun, araba aynı araba ama nasıl değiştiğini gözlerinle gördün. yeni lastikleri taktıktan sonra keşke daha önce değiştirseymişim. dersin demiştim. eski lastiklerde japon yani bridgestone, yeni lastiklerde japon ama aralarında çok fark var. zaten beni yanıltan tek japon markası bridgestone oldu. yokohamayı aslında çok merak ediyorum, deneyimlerini bizimle paylaşırsın inşaallah. kaça aldığını yazmamışşın, yeni lastiklere nitrojen vurdurdun değilmi?
Teşekkür ederim Mustafa Bey.
Yokohama'dan gerçekten çok memnun kaldım. Yukarıda zaten ilk etapta göze çarpan değişiklikleri paylaşmıştım, dün 70 km. kadar yol yaptım, yeni lastiklerin performansı beni yine mutlu etti, panik frenlerde de dengeli duruş sağlıyor araç.
Taktırmış olduğum Yokohama Aspec A 349 model 155/65 R 13 ebat lastiklerin tanesinin fiyatı yılbaşından önce sorduğumda 126 TL idi. Kampanya kapsamında 4 lastiğe 3 adet parası ödeniyor ve lastiklerin tanesi 94.5 TL.'ye geliyor; toplam meblağ 378 TL oluyordu.
Salı günü gittiğimde ise adam pazartesi günü lastiklere % 3 zam gldiğini ve tanesinin 130 TL olduğunu söyledi. Kampanya ise devam ediyordu. Böylelikle lastiklerin tanesi 97.5 TL.'ye geldi; toplamda 390 TL tuttu. Yani lastik başına 3 TL, toplamda 12 TL zararım olmuş oldu bir gün farkla... Mühim bir fark değil...
Sonuç itibariyle Yokohama'yı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim Mustafa Bey. Lastikleri değiştirmeyi düşündüğünüzde aklınızın bir köşesinde Yokohama da olsun...
Not: Lastiklere nitrojen bastırmadım, şimdi sizin yazdığınızı okuyana kadar da hiç aklıma gelmemişti. Bilahare gidip bastırırım artık...