ürün temiz görünüyor satan kişi de sorunsuz olduğunu söyledi (çalışmazsa geri gönderirsin dedi zaten). tek eksiği montaj ayağı yokmuş. Montaj ayağı ebay'de var ama kargo dahil 70-75 TL civarında gereksiz pahalı bence. Kaliteli bir çift taraflı bantla (3M falan gibi) kullanılabildiğini internetten okudum , yani o da sorun değil.
Fakat şimdi monte ettirsem mi ettirmesem mi diye düşünüyorum
Özellikleri şöyle
Ses seviyesi kontrolü
AMS kontrolü / SEEK, kaset ya da CD / MD çalma sırasında AMS ve manuel arama fonksiyonları gerçekleştirir; radyo otomatik ve elle ayarlama işlevleri gerçekleştirir
Kapama düğmesi
MODE düğmesine seçer CD veya MD değiştiriciler zaman birkaç bağlı ve tuner bantları seçer.
ATT düğmesi: bir kafa birimi çıkış seviyesini azaltmak için kullanılabilir
DSPL / LİSTE / DOSYA düğmesi:
SEL düğmesi ve DSPL düğmesi ile kafa birimleri için, bir DSPL (ekran) düğmesi olarak çalışır.
SEL düğmesi ve FILE düğmesine kafa birimleri için, FILE düğmesi gibi çalışır
SES düğmesi ve LIST düğmesi ile kafa birimleri için, LIST düğmesi olarak çalışır.
SES düğmesi ve DSPL düğmesi ile kafa birimleri için, bir DSPL (ekran) düğmesi olarak çalışır.
SEL / SES düğmesine: SEL SEL düğmesi ile kafa birimleri için bir düğme olarak çalışır, ve SES bir düğmesi vardır kafa birimleri için SES düğmesi olarak çalışır
Kaynak tuşuna basın
PRESET / DISC kontrol: hızlı rüzgarlar kasetleri, CD / MD değiştiriciler için bir baş ünitesine bağlı değişiklikler diskler, ve istasyon hafızalı seçer.
Sizlerin de görüşünüzü almak istedim. böyle bir ürünü kullananınız var mı (gerçi hiç bahsedilmedi ama belki başka araçlarda)? Umduğum faydayı görebilir miyim, ne dersiniz?
Ürünün fotoğraflarını aşağıda sunuyorum.