SONY teyp joystick kumanda

Forum kuralları
Lütfen bu alana açacağınız konu başlığının genel bir konu olduğundan emin olunuz. Eğer tek bir modele hitap eden bir konudan bahsediyorsak, örn: "Sirion fren sistemi güçlendirmesi" gibi, bunun Sirion'a ait kategoride yazılması, bilgiye kolay ulaşılabilirlik açısından daha uygun düşecektir.

SONY teyp joystick kumanda

Mesajgönderen Ally_07 tarih 23 Oca 2012, 17:44

geçen gün nette dolaşırken bizim teypler için üretilen SONY RM-X4S model joystick direksiyon kumandasından buldum ve "a ucuzmuş diyip" 30 TL'ye aldım:roll: . Tabi ikinci el (sıfırı montaj ayağı olmadan ebay'de 60 $ civarında)
ürün temiz görünüyor satan kişi de sorunsuz olduğunu söyledi (çalışmazsa geri gönderirsin dedi zaten). tek eksiği montaj ayağı yokmuş. Montaj ayağı ebay'de var ama kargo dahil 70-75 TL civarında gereksiz pahalı bence. Kaliteli bir çift taraflı bantla (3M falan gibi) kullanılabildiğini internetten okudum , yani o da sorun değil.

Fakat şimdi monte ettirsem mi ettirmesem mi diye düşünüyorum :roll: . Teyp normalde zaten uzaktan kumandalı ama ben direksiyona yakın bir yerde kumanda olursa daha da rahat ederim (tatminsizmiyim ne :? ) düşüncesi ile aldım. :|

Özellikleri şöyle

Ses seviyesi kontrolü
AMS kontrolü / SEEK, kaset ya da CD / MD çalma sırasında AMS ve manuel arama fonksiyonları gerçekleştirir; radyo otomatik ve elle ayarlama işlevleri gerçekleştirir
Kapama düğmesi
MODE düğmesine seçer CD veya MD değiştiriciler zaman birkaç bağlı ve tuner bantları seçer.
ATT düğmesi: bir kafa birimi çıkış seviyesini azaltmak için kullanılabilir
DSPL / LİSTE / DOSYA düğmesi:
SEL düğmesi ve DSPL düğmesi ile kafa birimleri için, bir DSPL (ekran) düğmesi olarak çalışır.
SEL düğmesi ve FILE düğmesine kafa birimleri için, FILE düğmesi gibi çalışır
SES düğmesi ve LIST düğmesi ile kafa birimleri için, LIST düğmesi olarak çalışır.
SES düğmesi ve DSPL düğmesi ile kafa birimleri için, bir DSPL (ekran) düğmesi olarak çalışır.
SEL / SES düğmesine: SEL SEL düğmesi ile kafa birimleri için bir düğme olarak çalışır, ve SES bir düğmesi vardır kafa birimleri için SES düğmesi olarak çalışır
Kaynak tuşuna basın
PRESET / DISC kontrol: hızlı rüzgarlar kasetleri, CD / MD değiştiriciler için bir baş ünitesine bağlı değişiklikler diskler, ve istasyon hafızalı seçer.

Sizlerin de görüşünüzü almak istedim. böyle bir ürünü kullananınız var mı (gerçi hiç bahsedilmedi ama belki başka araçlarda)? Umduğum faydayı görebilir miyim, ne dersiniz?

Ürünün fotoğraflarını aşağıda sunuyorum.
SONY_RM-X4S.jpg
ALDIĞIM KUMANDA BU. TAM DA BU ŞEKİLDE ALDIM. SAĞ VEYA SOLDA KULLANILABİLİYOR AMA SANIRIM SOLDA KULLANMAK DAHA İYİ OLUR. SAĞDA KONTAK VAR MALUM.
SONY_RM-X4S.jpg (8.29 KiB) 186 kere görüntülendi

SONY_RM-X4S 02.jpeg
SONY_RM-X4S 02.jpeg (62.29 KiB) 186 kere görüntülendi

kablolu_hali.jpg
UYGUN YERE YAPIŞTIRIP KABLOYU GÖĞÜS İÇERİSİNDEN GİZLEYEREK TEYBİN ARKASINA TAKIYOSUNUZ. MONTAJ DA ÇOK SORUN DEĞİL GİBİ YANİ.

montaj_ayagi.JPG
MONTAJ AYAĞI DEDİĞİM DE BU. AMA BUNUN YERİNE ÇİFT TARAFLI BANT DA KULLANILABİLİR.
montaj_ayagi.JPG (13.25 KiB) 186 kere görüntülendi

ornek_monte-1.jpg
ÖRNEK MONTE EDİLMİŞ HALİ DE BÖYLE OLABİLİYOR
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Marka: Daihatsu
Model: YRV

Re: SONY teyp joystick kumanda

Mesajgönderen mirzacik tarih 23 Oca 2012, 21:10

evet kullanışlı bir alet bende gittigidiyor dan almıştım.sonra teyple birlikte sattım.
mirzacik

Model: Sirion 2. Nesil

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 24 Oca 2012, 07:07

Ben de kullandım bundan geçmişte. Çok sevmiştim. Mutlaka kullan, tavsiye ederim. Ben yalnız monte ederken vidalamıştım diye hatırlıyorum. O ayakla bile yerinden oynuyordu çünkü.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen Ally_07 tarih 24 Oca 2012, 15:41

Umut-Gultekin yazdı:Ben de kullandım bundan geçmişte. Çok sevmiştim. Mutlaka kullan, tavsiye ederim. Ben yalnız monte ederken vidalamıştım diye hatırlıyorum. O ayakla bile yerinden oynuyordu çünkü.

Hocam tam en son resimdeki gibi mi monte ettiniz, yani sinyal kolunun altına? yani elimizi uzatınca mesafe yetiyor mu diye merak ediyorum da. Çünkü şöyle göz kadarı baktım sanki direksiyon biraz engel oluyormuş gibi. Kusura bakmayın belki sıkıcı bir soru ama tam emin olmadan da arabanın orasını burasını delmek istemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 24 Oca 2012, 19:41

Evet, öyleydi ama biraz daha aşağıdaydı sanki. Bence bir süre yapıştırarak kullanıp yerine emin olduktan sonra delerek monte edersin, ben öyle yapmıştım.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen mirzacik tarih 24 Oca 2012, 22:41

ben daysonla yapıştırdım, delmene hiç gerek yok çıkmıyor.
mirzacik

Model: Sirion 2. Nesil

Mesajgönderen Ally_07 tarih 25 Oca 2012, 13:05

tamamdır. en kısa sürede deneyeceğim.. hatta sonra fotoğraf da paylaşırım.. :wink: bilgiler için çoooookk teşekkür ederim.. :D
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Dön Ses & Görüntü

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir