spring ile sirion kovaladım

Daihatsu ile nasıl tanıştınız? Ilk Daihatsu'nuz ne modeldi? Alırken sevinçten zıpladınız mı? Satarken hüzünden ağladınız mı? Bebeğimiz gibi özenle baktığımız Daihatsu'larımıza dair hatıralarımızı paylaşıyoruz.

spring ile sirion kovaladım

Mesajgönderen talip tarih 26 Tem 2009, 12:30

bu foruma baktıkça daihatsu merakı sardı 25 temmuz 2009 da saat 04 civarı gri renk turing sunrooflu sirion gördüm yolda buradan bir arkadaş mı idi acaba.ben kovaladım uzadı gitti yolda sirion görmek güzel hele eski kasa olunca dahada hoş oluyor.yaa bu kasanın bagajı ile yeni kasanın bagaj farkı var mıdır iç ferahlıkta yeisi iyi ama eskiside motor da çok iyişu işlerim bir düzelsin hemen alacam bir tane eski kasa yıpranmamış.allah herkese kolayından sirion versin b duaya amin denir.amin
talip

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: spring ile sirion kovaladım

Mesajgönderen talip tarih 26 Tem 2009, 12:32

bu arada kovaladım deyince öyle bir an sonra 10 km geriden takip sanırım :evil: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
talip

Mesajgönderen ozgursula tarih 28 Tem 2009, 11:01

spring de turbo falan mı var :lol: hani kovaladım deyince :roll: Neyse kesinlikle tavsiye ederim. Bir araba bu kadar mı sevdirir kendini. Alınca anlarsın. Hiç kullanıp da memnun olmayan var mı acaba :?: Allaha çok şükür her seferinde iyi ki almışım diyorum.
ozgursula

Mesajgönderen serdarsword tarih 10 May 2011, 17:54

AYNI KOVALAMACAYI BEN DE YAPTIM .O ZAMANLAR SİRİON ARAŞTIRIYORUM AKŞAMIN BİR VAKTİ YANIMDAN Bİ AMCA GEÇTİ ALLAHTAN MÜLAYİM KULLANIYORDU YOKSA MÜMKÜNMÜ SPRİNGLE YETİŞMEK :lol:
HİÇ UNUTMAM YANINA YANAŞIP MEMNUNMUSUN DEDİĞİMDE GÖZÜ KAPALI AL DEMİŞTİ.
BENDE TAKAS LA ALMIŞTIM SİRİONU , SPRİNG ÜZERİNE PARA.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Dön Hatıralar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir