Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Subwoofer ve anfi aldım

Lütfen bu alana açacağınız konu başlığının genel bir konu olduğundan emin olunuz. Eğer tek bir modele hitap eden bir konudan bahsediyorsak, örn: "Sirion fren sistemi güçlendirmesi" gibi, bunun Sirion'a ait kategoride yazılması, bilgiye kolay ulaşılabilirlik açısından daha uygun düşecektir.

Subwoofer ve anfi aldım

Mesajsetlerss, 09 Ağu 2010, 11:13

Arkadaşlar 1 hafta kadar önce Media Mark'tan Sub ve anfi aldım Sub'ın markası Magnat b33 anfi ise sierra marka
set yapmışlar satıyorlar 199 tl ye bonus'a 5 taksitte aldım ama takmak için 200 tl istiyorlar birde güvenemiyorum kimseye sorunsuz bi şekilde takabilirlermi
diye arabayı görünce uzaylı gibi bakıyorlar bir de içime sinmiyor ne dersiniz arkadaşlar tavsiye ve önerileriniz nelerdir...
setlerss

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: Subwoofer ve anfi aldım

Mesajcamoka, 09 Ağu 2010, 12:18

setlerss yazdı: arabayı görünce uzaylı gibi bakıyorlar

rahmetli kemal sunal'ın kibar feyzo filminde feyzo'ya okuyup üflemeye gelen hoca'nın başına gelenler sonrası hoca'nın repliği geldi aklıma
adile naşit: sen bir kez daha okuyup üflesen
hoca: hele sen ne dersin sekine kadın biraz daha dursak o bize üfler.

materia'ı görüp de donup kalan adamların düşünce tarzı buna yakındır diye düşünüyorum,
teknisyen: sen ne dersin setlerss kardeş, biraz daha dursak bu bize takar woofer'i bass'ı, hemen gachayım! :mrgreen:
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Model: Sirion 1. Nesil

Re: Subwoofer ve anfi aldım

Mesajsetlerss, 09 Ağu 2010, 15:27

benzetme harika dostum adam markayı bile doğru dürüst söyleyemiyor kalkmış bide o kadar para istiyorlar bende senin dediğin gibi yaptım topladım malı mülkü arkama bile bakmadan vınnnnn... :mrgreen: :mrgreen:
setlerss

Model: Materia

Dön Ses & Görüntü

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir