süpriz :)

Otomotiv dünyası ile ilgili kulağınıza gelen ama henüz kesin duyurusu yapılmamış haberler! Sıcağı sıcağına...

süpriz :)

Mesajgönderen emr tarih 09 Oca 2008, 13:55

size bi süprizim var japon lar daihatsu için sedan bi arac üzerine çalışıyorlar yine compact bi otomobil ama sedan olucak

bu bizim için iyi bir haber cünkü bagaj küçük diyerek geri dönün kişiler var bide sedan hastası bir türk olan kişilerde var eger bu arac cıkar gelirse daihatsu cok büyük satış grafiği yakalar

benim düşüncem bu
Hayat 3.000 devirden sonra başlar
Kullanıcı avatarı
emr
Daihatsu Yetkili Servisi ve Satıcısı

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: süpriz :)

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 09 Oca 2008, 14:14

Sürprizi bozayım mı azıcık :wink:

Daihatsu Altis olabilir!

Toyota Camry'nin kardeşi. İnşallah gelir. Tasarımı çok güzel bir araç. Fotoğrafı:

DAIHATSU_ALTIS.jpg
DAIHATSU_ALTIS.jpg (17.51 KiB) 478 kere görüntülendi
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen emr tarih 09 Oca 2008, 14:29

hocam o araba 2002 yılından beri var benim bildiğim :)

ben compact diyorum bu araç üst sınıf passat karşılığı yani öle anlatayım

bu araç kesinlikle gelmez diyorum cunku motoru 2.4 den aşağı değil ve arabistan için üretilmiş bi araç vede bu aracın gelirse cok yüksek bi fiyat olur bu yüzden gelmez daihatsu türkiyede böle bi düşünce bile yok

benim demek istediğim compact sedan mesala cilo sedan peugeot 206sedan gibi buaracın fotorafı hiç bir yerde yok çünkü proje ve tasarım aşamasında
Kullanıcı avatarı
emr

Mesajgönderen FaTiH tarih 09 Oca 2008, 14:38

O zmn güzelmiş!!Aslında en güzeli Sirion X4 olurdu ama..Ne yapalım artık..Daihatsu Türkiye nin o yönde bi düşünces yok mu emre??
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen emr tarih 09 Oca 2008, 14:49

hocam şimdi şöyle bişey var bu araclar direk japonyadan geliyor bu yüzden fiyatlar yüksek ne kadar donanım olursa yükseliyor verigisi falan hep + yönde

bu yüzden o tarz arabaları fazla getitmek istemiyorlar copen mesala prestij arabası diye getirdiler yani bizim bu tarz arabamız var ürün yelpazesi geniş dedirtmek için geldi

şimdi sirion x4 gelirse YRV turbodan bile yüksek fiyat olur hem 4x4 hem yüksek motor o bide sport eklentiler falan bunlar hep + fiyat olarak japonyadan geliyor bu yüzden gelme ihtimali cok düşük daihatsu türkiyenin bu yıl getircekleri belli aslında her yıl getirceklerini bellirliyorlar ve geitriyorlar her sene 3ila 4 yani araç modeli getiriyorlar vede düşük fiyat olsun diye bekleniyor. bide düşük tüketim amaclı araba getirmek istiyorlar mesala lpg bu araclaar gelicek gözüyle bakılıyor mesala yeni coure şuan bu acığımız var küçük sınıf araç sınıfında türkiyede aracımız yok eski coure kalktı gelmiyor biliyorsunuz bunu en yakın zamanda getitcekler

yani uzun lafın kısası pahalı ve yüksek tüketimli araç değil malkul fiyat ve az tüketimli araç getirmek düşünceleri zaten dizelimiz yok buda bize - yönde.
demek istediğim bu araçların gelmesi biraz zor ancak seneye 3-4 yani model getitmek için sirion x4 ü koyabilirler ama biraz ümitsizim bu konuda . inşallah gelir bende cok sitiyorum gelmesini :)
Kullanıcı avatarı
emr

Mesajgönderen Doorman tarih 11 Oca 2008, 10:53

emre hocam istek üzerine ithalat yapıyorlarmı peki?
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 11 Oca 2008, 11:33

Doorman yazdı:emre hocam istek üzerine ithalat yapıyorlarmı peki?

Bu güzel soru. Bu sorunun cevabı evet olsa otomatik Copen getirtmek isterdim veya Copen ZZ (çıktığında tabii), ya da Boon x4. Veya Altis. Offf of! Çok çalışmam lazım :!:
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen emr tarih 11 Oca 2008, 12:56

Doorman yazdı:emre hocam istek üzerine ithalat yapıyorlarmı peki?

bunu hakkında bilgim yok ama getirebilirlerde yani ama uzun süre beklersin çünkü belli zaman aralıklarla gemi geliyor
Kullanıcı avatarı
emr

Mesajgönderen FaTiH tarih 11 Oca 2008, 13:47

Oooo!!Budur yaa!!!!Emre kesin öğrenebilsen güzel olur aslında yaa!! Sirion X4 diyorum başka birşey demiyorum..Hem onun motor haricindeki aksamını Tr de bulmakta zor olmaz sonradan! Kasa hemen hemen aynı olduğu için Tr dekiyle..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Dön Otomotiv Fiskos (Dedikodu-Ajan) Köşesi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir