Terios 1. Nesil Ankara Grubu

Daihatsu'nun 4x4 segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Toyota Cami, Dario Terios, Daihatsu Taruna, Perodua Kembara adları altında da satılmaktadır.

Re: Terios 1. Nesil Ankara Grubu

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 15 Ara 2011, 16:09

Alana da satana da hayırlı uğurlu olsun inşallah...
Şimdiden iyi yolculuklar diyelim, sağ salim gidip dönesiniz inşallah...
argyle'nin de dediği gibi forumdan uzak kalmamanız dileklerimizle...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Mesajgönderen levent7706 tarih 16 Ara 2011, 12:40

Hayırlı uğurlu olsun, kim satılmaz diyorsa bilinki yanlış biliyor, dx teriosumu satarken günde en az 3 kere arıyorlardı, bende çok kolay sattım.
levent7706

Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen livan08 tarih 16 Ara 2011, 20:23

iyi yolculuklar
Yakışır mı bir kaçağa ecel eliyle ölmek!
Kullanıcı avatarı
livan08

Mesajgönderen SALİH37 tarih 04 Mar 2012, 18:32

Merhaba,
Ben de Terios ailesinin bir üyesi oldum.Geçen hafta SX 1.3 2004 model 71000 km de metalik bej düz vites Terios sahibi oldum.Araç çok güzel kullanımı da oldukça zevkli sadece sürücü kısmı oldukça dar, uzun yolculularda pozisyon rahatsızlığı sırt ağrısı yapıyor.
Ankara Kanguru otoda bakımını yaptırdım.Lassa Competus A/T lastik aldım ve bugün kar,çamur ve suyun bol olduğu bir yola girdim ve bata çıka gittim geldim süper ve zevkli.Tek olduğum için fazla ileri gidemedim.
Değerli Ankara grubu üyeleri bir araya gelelim ve bir gezi veya piknik düzenleyelim.
Ne dersiniz?
SALİH37

Mesajgönderen blackeagle tarih 10 Mar 2012, 18:54

Hayırlı ugurlu olsun Salih bey kazasız belasız kullanırsınız inş.

Sayenizde grup 5 ayda kağıt üstündede olsa 3 kişi oldu. :) Demekki benim dönüşüme anca pikniklik sayıya ulaşıyoruz. Yönetici arkadaşlar sizi ilk mesajdaki listeye ekleyeceklerdir. Her ne kadar ben ankarada olmasam Teriosumu satmış olsamda ara ara burayı takip ediyorum ve döndüğümde yeni kasası ile aktif bişekilde aranızda olucam inş. Bizde yarın mesai olsada size güzel bir haftasonu diliyorum.
Kullanıcı avatarı
blackeagle

Mesajgönderen nature_54 tarih 11 Mar 2012, 15:12

SALİH37 yazdı:Merhaba,
Ben de Terios ailesinin bir üyesi oldum.Geçen hafta SX 1.3 2004 model 71000 km de metalik bej düz vites Terios sahibi oldum.Araç çok güzel kullanımı da oldukça zevkli sadece sürücü kısmı oldukça dar, uzun yolculularda pozisyon rahatsızlığı sırt ağrısı yapıyor.
Ankara Kanguru otoda bakımını yaptırdım.Lassa Competus A/T lastik aldım ve bugün kar,çamur ve suyun bol olduğu bir yola girdim ve bata çıka gittim geldim süper ve zevkli.Tek olduğum için fazla ileri gidemedim.
Değerli Ankara grubu üyeleri bir araya gelelim ve bir gezi veya piknik düzenleyelim.
Ne dersiniz?

HAYIRLI OLSUN ..KAÇA ALDINIZ ARACI ..BU ARADA SÜRÜCÜ KOLTUĞUNU BİRaz daha geri açınca aslında gayet rahat oluyo,denediniz mi..?
nature_54

Model: Terios 2. Nesil

Mesajgönderen SALİH37 tarih 18 Mar 2012, 09:35

Teşekkür ederim değerli arkadaşlar.
2004 model Citroen c3 aracım vardı onu vererek üzerine 4700 tl ekledik.
Satan arkadaş ilanına 21.250 demişti.Citroen 14.600 e almıştım+4700= Terios diyebiliriz.
Koltuğu geri çekiyorum fakat Gaz pedalının fazla solda olması nedeniyle oturuş pozisyonu rakatsız ediyor.,
Aracı eşim kullanıyor ben sadece hafta sonları kullanıyorum.
Ona da alışırız herhalde,bunun yanında kullanımı oldukça rahat ve zevkli bir araç...
Saygılarımla.
SALİH37

Mesajgönderen ogretmen63ank tarih 20 Mar 2012, 21:34

Merhaba Arkadaşlar,

Ekim ayında 2005 model DX AT metalik gri Terios'umuza kavuştuk. Mesaj tembeli olduğum için ancak yazabiliyorum. Uzunca bir süre araştırdıktan sonra Teriyi almaya karar verdik(en güçlü etken elbetteki maddi yönüydü). Tüpüydü lastiğiydi derken biraz masraf yaptık. Son derece memnunuz. Çocuk olmadığı için eşimle birlikte bize çok rahat yetiyor. Ankara Batıkentte oturuyoruz ve burada bolca Terios var ancak henüz sahipleriyle tanışamadık. Ankaralı Terioscular olarak bir organizasyon yapılırsa katılmayı çok arzu ederiz. Hepinize sevgiler...

Hakan KÜÇÜKER (İngilizce Öğretmeni) 06 BR 3680
hakan@ezgi.com
ogretmen63ank

Mesajgönderen blackeagle tarih 08 Nis 2012, 17:02

ve... öğretmen geldi 4 oldu... :)

Hakan bey hoşgeldiniz. Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.. Umarım liste kalabalıklaşır ve bende varım diyenler takipte kalırda bir gün güzel birşeyler yapabiliriz... En azından şu an okey masası kurabiliyoruz.....

Admin arkadaşlar sizide ilk mesaja ekleyeceklerdir.

Iraktan SELAMLAR......
Kullanıcı avatarı
blackeagle

Mesajgönderen argyle tarih 09 Nis 2012, 14:02

Ekledim, aracınız hayırlı olsun.

Başka başlık açmak istemediğimden burada bir uyarıda bulunmak istiyorum:
Arkadaşlar, yazdıklarımıza dikkat edelim; ki, de gibi bağlaçlar ayrı yazılır. Daha bir sürü yazım ve imla hatası dolu mesajlarda. Yazıldığı gibi okunan (ya da söylendiği gibi yazılan) bir dilimiz varken bu hataları anlamıyorum.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Önceki

Dön Terios (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir