Daihatsu'nun 4x4 segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Toyota Cami, Dario Terios, Daihatsu Taruna, Perodua Kembara adları altında da satılmaktadır.
Artık bende bir terios sahibiyim. Birbirimize gerek teknik gerek tamir bakım vs. konularda destek olmak ve zaman zaman buluşup keyifli vakit geçirmek geziler yapmak amacıyla bir grup oluşturmak istiyorum. Eski konularda bulamadım. Ankara ve yakın iller hadi bakalım kaç kişiyiz.......
1- BlackEagle -- Terios SX MT AC -- 2004 -- Siyah 2- Levent7706 -- Terios SX MT AC -- 2005 -- 06 LG 646 Yeşil 3- SALİH37 -- Terios SX MT AC -- 2004 -- Metalik bej 4- öğretmen63ank -- Terios DX AT -- 2005 Metalik gri
Bu listede 20 li hatta 30 lu rakamları görmek umudu ile...
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Siteyi aktif olarak kullanan Terios kullanıcılarımız mevcut. Umarım istediğiniz sayıya ulaşır ve güzel bir offroad gezisi yapıp fotolarını-videolarını da burada bizlerle paylaşırsınız. ...ve tabii umarım siz de sitemizde aktif bir üye olarak baki kalırsınız. Görüşmek üzere...
Selamlar, Forumun yakın takipçisi değilim ama zaman zaman takip ediyorum, iyi bir okuyucu üyeyim sanırım. Ankarada yaşıyorum 2- Levent7706 2005 terios sx mt ac abs yeşil 06 LG 646
Merhaba. Ben de Kastamonuda yaşıyorum. 20 gün önce sahip olduğum Kırmızı Terios sx 2004 mt aracımla Daihatsu ailesine katılımımın pekişmesinin mutluluğu içindeyim. Aslında bu mutluluk ben de koca bir aşka dönüştü. Birisi babamda, ikisi bende olmak üzere ailemizin üçüncü daihatsu aracıdır. Bilgi paylaşımına her zaman açık olduğumu belirtmek isterim.
Siyah bulamasaydim bende kirmizi alacaktim. Hayirli olsun. Lutfen burayi takip edin . Eger uygun sayiya ulasirda bir gezi duzenleyenilecek bir anlasma saglarsak sizi hatirlar belki sizin icin ilgaz daglarina geliriz. Sizde biraz bu tarafa gelirsiniz ortada bulusuruz .
argyle yazdı:O civarlarda olursa biz de İstanbul'dan kalkar geliriz bakarsınız .
Ne güzel olur .. Olmadı sizin için Boluya doğru geliriz. Terios gezisi olmazda Daihatsu gezisi olur. Malum Bolunun pek güzel ve meşhur gölleri var. Şöyle 15-20 Daihatsu ile bir bakana birdaha baktırırız. Yanlız bu iş baharda çok daha güzel olur.
Bu arada Ankara yollarında baya teriosa rastlıyorum. Ama bizim liste hala 2 kişi, bir A4 kağıda terios-1-nesil.html yazıcam 8-10 kopya bulundurcam yanımda camlarına koyucam yoksa olmuycak bu iş....
Ha birde yöneticilerden birinden rica etmiş olsam bu başlığı Terios 1. Nesil Ankara Grubu olarak değiştirebilirmiyiz.....
Dün 25 lira ya kolçak aldım. Orjinal gibi oldu. Bu broşürlerin üstüne vites topuzu, aynalar ve kapı kolları için krom kaplama bagaj örtüsü ve dvd alıcaz demekki tşekkürler maruf37
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu sitenin ALJ Grup, Daihatsu, Daihatsu Türkiye, bayileri ve/veya servisleri ile hiçbir bağlantısı yoktur. Daihatsu Aşkına önceki cümlede anılmış olan kurumlardan bağımsız, hobi amaçlı bir sitedir. Bu sitede bolca Daihatsu fanatikliği yapılır ama reklam yapılmaz. Araçların iyisi-kötüsü bitmek bilmeyen hevesimiz yüzünden en uç noktalarda sergilenir, saklanmaz. Bu sitenin yapım amacı hiçbir zaman ticari olmamış ve gelecekte de olmayacaktır. Sitemize üyelik ücretsiz ve tüm Daihatsu kullanıcılarına/severlerine açıktır. Bu bağlamda servisler, bayiler veya Daihatsu çalışanlarının da sitemize kayıt olması elbette ki serbesttir. Her üye siteye gönderdiği içerikten kendisi sorumludur. Site yönetimi, üyelerin yarattıkları-siteye gönderdikleri içeriklerden sorumlu tutulamaz ve sitede yer alan içeriğin doğruluğunu-güncelliğini garanti etmez.
Sitemiz bir şikayet mercii değildir ve bilindiği üzere Daihatsu markasına karşı duyulan sevgi nedeniyle kurulmuştur. Böyle bir sitede Daihatsu'yu karalayabilecek yazılar barındırmayı site yönetimi olarak uygun bulmuyoruz. Şikayet ve sorunlarınızı Daihatsu Türkiye'ye iletmek için lütfen tıklayınız.
Bu web sitesinde yayınlanmakta olan yazılar ve fotoğraflar, Daihatsu Aşkına'nın ve yazarlarının ortak mülkiyeti altındadır. Bu sitenin hiçbir sayfasında yer alan metinler ve görseller site yönetiminden izin alınmaksızın başka sitelerde veya diğer yazılı/görsel yayın organlarında kısmî bile olsa kullanılamaz. Bu kural ancak; metinden/görselden sonra kaynak gösterilmemiz ve sitemize ait linkin de kaynak alınan öğe ile birlikte rahatlıkla görülebilecek biçimde yayınlanması ile devre dışı kalabilir. Sitemizde yayınlanan içeriklerin ve yorumların korunması için gereken her türlü kanûni tedbir alınmıştır.