gönderen gurpinarvolkan tarih 18 Mar 2011, 15:52
Problemimin çözümüne katkıda bulunmak için değerli bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim .
Yoğun uğraşmalar sonucu ağrızamla ilgili çözümü bir türlü bulamadım , araç devir işlemleri bittikten sonra muayene aşamasında aracım eksoz emisyon değerleriniden geçemedi ve sorunun katalik konvertörden kaynaklandığı konusunda hemfikir olduk ve paraya kıyıp kazalı bir terios üzerinden yeni denebilecek kadar temiz bir katalik konvertör satın aldım , oksijen sensörü de üzerinde pırıl pırıl duruyordu , aracıma taktırdıktan sonra ağrıza ışığım kısa bir süre söndü ve tekrardan yandı , fakat aracımdaki değişiklik eksozdan atılan çiğ gaz ve kokusu tamamen ortadan kalktı , fakat ışığım yanmaya devam ediyor , muayeneden de ideal ölçüm değerlerinde kusursuz geçtim, aracım tertemiz fakat ışığımın yanması canımı sıkmaya devam ediyor , sensörleri gittim ölçtürdüm ve hem basınçlı hava hemde benzin içerisinde temizlettim fakat ışığımda yanma devam ediyor ... ayrıca ABS ışığım da kafasına göre yanıyor , kafasına göre sönüyor , ABS i de denedim frene basınca fren tak tak edercesine işlevini yapıyor .... fikri olan arkadaşlardan yorunlarını bekliyorum , saygılarımla ....
Ayrıca
-LPG taktırmayı düşünüyorum , tavsiye edeceğiniz LPG markası varmıdır ? kullanıp çok memlun olduğunuz .
-birde üzerindeki cd çaların baş kısmını hırsız çalmış Sony CDX - L430 diyor , bu cd çalar orjinalmidir ? 2004 model terios için ...