aigle1903tr yazdı:bu basligi ben actim uzun zamandir cevap yazmiyordum. teriosumun arac bilgisayarini kullanmiyordum. gecen kurcaladim segir ici 7.2 . 7.5 arasi (100km ortalamada ) yaktigini farkettim. ve resmi sitede ortalama 8.5 gozukuyor. demekki bor power konusunda dediklerim dogru. zaten hic suphe etmemistim. fakat 100 de 10 beygir gucunun artmasi olayi var onu ancak hissederek anliyorum. onu kanitliyamam

tekrar herkese tavsiye ediyorum. bor power alin bu benzin fiyatlarinda
hem aracinizin motorunu korucaksiniz hem tasaruf edeceksiniz hem beygir gucu artacak. yinede siz bilirsiniz
benden dostca tavsiye..
Hissederek ölçüm yapmak, ispat edilebilir olmamasının yanı sıra bir o kadar da duygusal ve yanılmaya açık bir yöntem. Dolayısıyla dyno veya en azından herhangi bir güç ölçüm cihazıyla ölçüp, aracınızda hissettiğiniz güç artışını kanıtlayamıyorsanız hissiyat bir işe yaramaz. Bende iki farklı güç ölçüm cihazı var. İstanbul'da iseniz buluşup aracınızı ölçebiliriz. Yola çıkıp, 0-100 yapıyorsunuz. Sonucu anında gösteriyor, dyno ölçümü yapacak yer aramak bulmak, uğraşmak vs. yok yani

İlgilenirseniz haber verin, ayarlayalım.
Resmi verileri bile 10,5 litre şehir içi tüketim gösteren bir aracın
şehir içinde 7,5 litre tükettiğini iddia ediyorsunuz. Kaldı ki bu tüketim değerine daha ufak motorlu ve hafif araçlar dahi ulaşamıyorken... Önerdiğiniz ekonomi değeri bana inanılması zor olarak görünüyor.
Ayrıca, sitemize malesef sadece bu ürün ile ilgili mesajlar yazmak için uğruyor olmanız nedeniyle tarafınıza site yönetimi adına UYARI veriyorum. Bu ürün ile ilgili iddialarınızı ve rakamlarınızı kanıtları ile ispat edemediğiniz sürece, bu ürün hakkında tekrar yazmamanızı rica edeceğim. Çünkü kanıtlanamayan iddialarla insanları kandıran birçok sahte ürün var. Siz bunlardan birisini tanıtıyorsunuz demiyorum. Ama gelin bu ürün hakkında artık yazmayarak, hem siz öyleymiş gibi gözükmeyin, hem de bu satırları doldurarak sitemizi bu ürünü test verisi olmaksızın onaylıyormuş gibi göstermeyelim. Çünkü bu şartlarla onaylamıyoruz.
İlker arkadaşımızın detaylı Bor Power incelemesi için tıklayınız >>