TERİOS'A HIZ SABİTLEYİCİ(CRUİSE CONTROL TAKMAK)

Daihatsu'nun 4x4 Mini-SUV segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Daihatsu Be-go, Toyota Rush ve Perodua Nautica adları altında da satılmaktadır.

TERİOS'A HIZ SABİTLEYİCİ(CRUİSE CONTROL TAKMAK)

Mesajgönderen sefa55 tarih 09 Ara 2011, 20:59

Fatih usta'nın forumlarda paylaştığı video ve web adresleri ilgimi çekti. Megane 2'de hız sabitleyici özelliğini kullanmış ve uzun yolda çok rahat etmiş biri olarak Terios'a da hız sabitleyici takalım diyorum. 500-600 tl'yi gözden çıkardım. Alışveriş ve montaj aşamalarını burada paylaşalım. Terios'un Rav4'ten eksiği kalmasın. Ayrıca hız sabitleyicimiz olursa aracı 2-3 yıl yerine 4-5 yıl kullanmak isteriz ve bu durumda cc kendisini amorti etmiş olur. https://www.ssl-id.de/kiessetz-und-schm ... ontrol.php http://www.goldautomotive.nl/eng/cruise ... -5_eng.htm
TERİOS 2008 MODEL 1500 CC LPG GOLD MANUEL VİTES
Kullanıcı avatarı
sefa55

Marka: Daihatsu
Model: Terios 2. Nesil

Re: TERİOS'A HIZ SABİTLEYİCİ(CRUİSE CONTROL TAKMAK)

Mesajgönderen serdarsword tarih 09 Ara 2011, 21:26

Aracını uzun yolda daha sık kullananlar için ideal.Teriosum olsaydı alırdım.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen FaTiH tarih 10 Ara 2011, 01:35

Benim yapmış olduğum araştırmaya göre Gold denen firmanın ürünü hemen her araca uyum sağlıyor; sadece Terios a özel değil yani Serdar kardeşim! Ama siparişini nereden veririz; TR de bunun montajını sağlam şekilde yapacak ustalar kimdir nedir bu sorular cevabını bekliyor; ve dâhi araştırma tabii ki! :roll: :)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen serdarsword tarih 10 Ara 2011, 08:53

FaTiH yazdı:Benim yapmış olduğum araştırmaya göre Gold denen firmanın ürünü hemen her araca uyum sağlıyor; sadece Terios a özel değil yani Serdar kardeşim! Ama siparişini nereden veririz; TR de bunun montajını sağlam şekilde yapacak ustalar kimdir nedir bu sorular cevabını bekliyor; ve dâhi araştırma tabii ki! :roll: :)

Vaayy her araca uyum he,iyiymiş... Ama haklısın ya bende güvenemem şimdi ustalara.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen argyle tarih 12 Ara 2011, 17:00

Fatih Usta,
Etimesgut sanayii'de yeri var :) ... Montajı kendi de yapabilir aslında :) .

Fatih, olsa alacaksın bu zamazingodan sanki, ha? Bence montajı biraz zor olur bunun. Yaparım diyen birisini bulmadan alınca elde patlayabilir.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Dön Terios

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir