Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ben arabalarla oynamayı seven birisiyim. Ama bu aracımda sadece keyfime yönelik girişimlerde bulunucam. O yüzden şimdilik paspas seti, döşeme kılıfı, kolçak, vites topuzu, pedal seti gibi iç mekanı güzelleştirecek girişimlerde bulundum. Kolçak olarak pahalı modellere kaymadım çünkü ucuzlarda gayet iş görüyor. 20TL'e modacardan aldım. Gayet kullanışlı.
http://www.cilginalisveris.com/UrunDetay/144591/5754/modacar_kirmizi_yumusak_3_bardaklikli_dolapli_ara_kolcak_301048.html Bu ürünün siyahından aldım. Ayrıca bagajdaki zeminin kirlenmemesi ve zedelenmemesi için bauhausta satılan yer kaplamada kullanılan bir malzemeden aldım tam adını bilmiyorum ancak çok şık oldu bir ara resmini çeker koyarım. Maalesef terioslar için bagaj paspası yokmuş.
Mercekli farla ilgili olarak 200tl'ye işçilik dahil yapıyorlar. Bu fiyata mercek takılması, far içi boyama, angel ve led takılmasıda dahil. Sahibinden.com dan aratırsan bu işi yapan bir çok yer var orda. Ben şuan için yaptırmadım. El yapımı değil garantili olsun diyorsan kartalda elif tuning var. Yurt dışından mercek getiriyorlar ve bizim araçlara tam uyuyor. Fiyatı biraz tuzlu ama.