terios almakla almamak arasında mekik dokuyorum yardım

Daihatsu'nun 4x4 segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Toyota Cami, Dario Terios, Daihatsu Taruna, Perodua Kembara adları altında da satılmaktadır.

terios almakla almamak arasında mekik dokuyorum yardım

Mesajgönderen daihatsu_kontesi tarih 14 Mar 2011, 15:12

merhaba daihatsu aşığı arkadaşlar;
ilk arabamızda baskılara dayanamayarak,daihatsu sirion'dan vazgeçip toyota yaris almıştık. ama gözümüz hep Daihatsuda kaldı ve sonunda dayanamadık arabayı 3 ay kullanıp sattık.şimdilerde her gün deli gibi daihatsuları inceliyoruz internette...
görüdümki siz herkese yardımcı oluyorsunuz. buna güvenerek ben de tavsiyelerinizi almak istiyorum. 2006 model 17000km de otomatik vites bir Terios'u gözüme kestirdim. 18000 tlye bırakıyor adam. ne dersiniz? bu arada ben de bir bayan kullanıcı olacağım bunu da göz önünde bulundurarak düşünce ve tavsiyeerinizi bekliyor,şimdiden tşk ediyorum.
daihatsu_kontesi

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: terios almakla almamak arasında mekik dokuyorum yardım

Mesajgönderen daihatsu_kontesi tarih 14 Mar 2011, 18:38

18000tl yazmışım.yani yanlışlıkla gönlümdeki fiyatı yazmışım :D arabayı 19000tl ye bırakıyor.umarım yarına kadar sesimi duyup görüş bildirmek isteyen birileri olur.
daihatsu_kontesi

Mesajgönderen teriossx tarih 14 Mar 2011, 23:14

Araç temizse hiç kaçırmayın o fiyata..
Kullanıcı avatarı
teriossx

Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen daihatsu_kontesi tarih 14 Mar 2011, 23:24

sonunda birisi cevap yazdı :) tşk ederim. ya araçla aynı şehirde değiliz. bir de 2006 model bu fiyata olunca insanın içine kurt düşüyor. umarım gittiğimize değer de alıp geliriz teriosumuzu...
daihatsu_kontesi

Mesajgönderen 4x4aşkına tarih 15 Mar 2011, 00:06

Hanım efendi merhabalar o fiata bulmanız zor illaki bir kusuru vardır derim. istanbul anadolu yakasıda iseniz küçükyalı özayoto' ya gitmenizi tavsiye ederim. kendileri daihatsu servisi ikinci elide mevcut gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. müşterilerinin çogunluğu bayandır.
4x4aşkına

Model: Terios 2. Nesil

Dön Terios (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir