TERİOS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM,YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Satılık aracınız veya yedek parçanızı sergileyebileceğiniz alan. İsterseniz ev, arsa vs. farklı ilanlar da verebilirsiniz.

TERİOS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM,YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Mesajgönderen vet38 tarih 14 Eki 2011, 19:56

Merhaba,siteye yeni kayıt oldum ve sizin de fikirlerinizi alarak bir Daihatsu Terios almayı düşünüyorum.Kayseri'de kamu personeliyim,sorumlu olduğum 3 tane köy var ve yolları malum kötü olduğu için Honda Civic'imi satmak zorunda kaldım.SUV almam gerekiyor kesinlikle ve bütçem de kısıtlı,ilanlardan çok baktım ve Terios kafama yatıyor.2006 ve üstü Terios düşünüyorum,sizce hangi aracı almalıyım?çok farklı seçenekler var DX,SX,eco gibi.Bir tane ilan var ne düşünüyorsunuz bu araç hakkında?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... 067/detay/
vet38

Marka: Henüz Arabam Yok
Model: Diğer

Re: TERİOS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM,YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 14 Eki 2011, 21:43

Hocam, çok merak ettim: devlet kendi bünyesinden bir araç tesis etmiyor mu bu durumdaki memurlarına?
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Mesajgönderen vet38 tarih 14 Eki 2011, 22:40

4Bliyim ben,köyde ikamet ediyorum ve maalesef bana araç tahsis edilmiyor.Ne bir ofisim var ne de bana ödenen herhangi bir harcırah.
vet38

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 14 Eki 2011, 22:45

vet38 yazdı:4Bliyim ben,köyde ikamet ediyorum ve maalesef bana araç tahsis edilmiyor.Ne bir ofisim var ne de bana ödenen herhangi bir harcırah.

Bu nasıl iştir arkadaş ya? Dün haber çıktı, milletvekillerinin kendilerine yardımcı seçecekleri üçüncü kişilere araç verilip benzini devletten karşılanacak... Ama ülkesi için çalışan memurlara ortalıkta fink atan Suzuki Samurai'lardan bir tane bile tahsis edemiyor...
Onu geçtim, ofisin bile yokmuş hocam, valla üzüldüm...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen vet38 tarih 14 Eki 2011, 23:38

Ben yine de şükür ediyorum halime.Görev yaptığım köydekiler bana çok güzel bir ev tahsis ettiler ve desteklerini esirgemiyorlar.Müdürüm yeniliğe açık ve her zaman yardımcı olmaya çalışıyor.Çalışma koşullarının daha iyiye gideceğine dair umutlarımız var.Ayrıca devlet bize uygulayıcı desteğini de veriyor,bir nebze de olsa katkı sağlıyor,programlı aşılamalar kulak küpelerini takmadaki desteklemeler gibi.Çok şükür ki birçok insana göre hayat standartlarımız çok daha iyi :wink:
vet38

Mesajgönderen argyle tarih 15 Eki 2011, 19:41

Veterinersin kardeşim anladığım kadarıyla, kolay gelsin.
Bence 2. nesil ve düşük km birşey bak. Düşük km 1.3 motor 1. nesil bulursan o da olur, daha az yakar.
Hayırlısı.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Dön İkinci El

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir