Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Terios Ankara Servis Yardımı ve LPG Şamdıra Gürültüsü

Daihatsu'nun 4x4 Mini-SUV segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Daihatsu Be-go, Toyota Rush ve Perodua Nautica adları altında da satılmaktadır.

Terios Ankara Servis Yardımı ve LPG Şamdıra Gürültüsü

Mesajaylandoz, 13 Tem 2010, 17:26

Selam;

2009 Model Yeni Nesil Terios um var. Ankara daki en iyi en ilgili ve en kaliteli servis hangisi. Bilen varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim. 52000 bakımı geldi. Birde BRC LPG var. Dolum yaparken şamandıradan dolma zamanına doğru aşırı bir cızırtı geliyor. Titreşim gibi bir şey. Dolmaya doğru geri kayboluyor. Yaklaşık 40-45 saniye sürüyor. Sebebi nedir. Nerede yaptırırım. Çok acil yardım bekliyorum.

cepten ulaşabilirseniz sevinirim.
0532 206 98 38
ömer
-----------------------------------------------------------------------------------
Doğuştan LPG'li. Dağların, kırların, bayırların ve de şehirlerin yoldaşı...
TERİOS Gold 1.5 4*4 2. Nesil
Kullanıcı avatarı
aylandoz

Marka: Daihatsu
Model: Terios 2. Nesil

Re: Terios Ankara Servis Yardımı ve LPG Şamdıra Gürültüsü

Mesajbucoco, 29 Tem 2010, 18:51

Merhaba ben tokatlıyım ama servise ankaraya geliyorum ato binasının yanında daha doğrusu medicana hastanesinin yanında eskişehir yolu üzeri tecimeroğlu servis var...tavsiye ederim 2 ağustosta aynı yere plaza açılıyor..
bucoco

Mesajseher, 17 Ağu 2010, 11:58

merhaba,

ankara' da Tecimeroğlu servisinin size en şekilde yardımcı olacağına eminim.

saygılarımla...........
seher

Model: Terios 1. Nesil

Mesajaylandoz, 17 May 2011, 23:32

Teriosum için Ankarada Hem Tecimeroğlu hem Kanguru Otomotive gittim. VW Doğuştan sonra çok yetersiz gördüm. Servis iyi değil Araba Harika Ama. Aracımdan çok memnunum.
-----------------------------------------------------------------------------------
Doğuştan LPG'li. Dağların, kırların, bayırların ve de şehirlerin yoldaşı...
TERİOS Gold 1.5 4*4 2. Nesil
Kullanıcı avatarı
aylandoz

Mesajbucoco, 09 Eyl 2011, 10:15

Merhaba sorununuz halloldumu bilmiyorum ama ben yinede yardımcı olmak istedim. Benim aracımda 32 lt lik bir depo var. Deponun şamandırasında güvenlik için bir parça var o parça 32 litre yerine 24 litre aldırıyor ve şamandıranın deponun yukarısına sürekli çarparak ses çıkmasına neden oluyor ben o parçayı ankarada brc servisinde söktürdüm hem depo 32 litre almaya başladı hemde ses komple kayboldu.Tavsiyem bu işlemi yaptırdıktan sonra kışın ful doldurun lakin sıcak mevsimlerde %80 doldurun deponuzu güvenlik açısından.
bucoco

Mesajismalp, 14 Eyl 2011, 22:59

Merhaba Ömer,
Aynı marka LPG ve aynı sıkıntı bende de var. Gaz aldığım her benzin istasyonuna bunun sebebini sordum ve çoğunlukla aynı cevabı aldım. "Tank dolmaya yakın şamandra titreşime geçiyor. bu ses onun sesi. Bazıları gazı kesmemizi istiyorlar bazıları ise kendi otomatik olarak kesinceye kadar doldur diyorlar" şeklinde cevaplar aldım. serviste normal olduğunu söylemişti. Sonuçta mekanik cihaz ve istenmeyen bir şekilde titreşime geçiyor. bu istenmeyen titreşimler mekanik cihazlarda zamanla aşınma, gevşeme, kırılma, yerinden çıkma gibi durumlara sebep olabileceğinden en mantıklısı depoyu dolduruken bu ses geldiğinde doldurma işleminin kesilmesi gibi. Birkaç litre eksik gaz almasında bir sakınca olmaz.
ismalp

Dön Terios

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir