Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

TERİOS ARIYORUM....

Daihatsu'nun 4x4 Mini-SUV segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Daihatsu Be-go, Toyota Rush ve Perodua Nautica adları altında da satılmaktadır.

TERİOS ARIYORUM....

Mesajomer savli, 18 Eyl 2009, 01:40

BU ZİNCİR HALKASINA BENDE KATILMAK İSTİYORUM.. paramı hazırlayıp bu yola çıktım .temiz olduğuna inanabileceğim 2006 modele kadar siyah özellikle siyah ..arabasını satmak isteyen arkadaşlara duyrulur .. not :17 000 tl ye kadar arkadaşların cevap yazmasını rica ediyorum.. TEŞEKKÜRLER..
omer savli

Marka: Daihatsu
Model: Terios 1. Nesil

Re: TERİOS ARIYORUM....

MesajEmre temiz, 06 Ara 2009, 17:19

Merhaba arkadaşım.bende 2006 model terios dx var.aracı 2007 ocak ayında 0 teslim aldım.4 kişilik bi aileyiz araç gerçekten çıkmaz bi yola girdiğimizde kaldırım çukur tarla dinlemeden kendime yol açabiliyorum.Ama araç uzun yola giderken eşarımız çok olduğu için dar geliyo.Aracı yeni kasa ile değiştirmek istiyorum.Aracım 2006 model siyah renk dx.şu anda 19.839 km.Aracı ş an yeni taşındım ve işe gidip gelirken kullanıyorum ve 1 haftada uzun yola gitmezsek 50 km yol yapıyorum.aracın hiç bir değişeni yok.dx modelinde saç jant olduğu için siyah renk bi jant taktırdım.araçta 500 watt kenwood amfi ve naviteck 1300 watt 25 cm lik woofer var.aracı aldığımda üzerinde sony cd mp3 çalarlı teyibi var.oda siyah renk.onun dışın bi şey sis farı takıldı ama şu an ben memnun değilim ve sis farını alırsan değiştirirsin.onun dışında araç aldğım gibi duruyo.aldığımdan beri senede 2-3 kez kendim cilalıyorum.ama oto yıkamada birkaç kez haberim olmadan fırça ile yıkandığından fırça çizikleri var.her arabada olan çok yakından bakıldığında görüle bilen çizikler.araca baktığında eminim önemsemeyceksin.yeni terios ile takas yada satıp yeni kassa almayı düşünüyorum başka ilgilenenler varsa bana ulaşsınlar.
Emre temiz

MesajLuthien, 22 Şub 2010, 16:31

Emre temiz yazdı:Merhaba arkadaşım.bende 2006 model terios dx var.aracı 2007 ocak ayında 0 teslim aldım.4 kişilik bi aileyiz araç gerçekten çıkmaz bi yola girdiğimizde kaldırım çukur tarla dinlemeden kendime yol açabiliyorum.Ama araç uzun yola giderken eşarımız çok olduğu için dar geliyo.Aracı yeni kasa ile değiştirmek istiyorum.Aracım 2006 model siyah renk dx.şu anda 19.839 km.Aracı ş an yeni taşındım ve işe gidip gelirken kullanıyorum ve 1 haftada uzun yola gitmezsek 50 km yol yapıyorum.aracın hiç bir değişeni yok.dx modelinde saç jant olduğu için siyah renk bi jant taktırdım.araçta 500 watt kenwood amfi ve naviteck 1300 watt 25 cm lik woofer var.aracı aldığımda üzerinde sony cd mp3 çalarlı teyibi var.oda siyah renk.onun dışın bi şey sis farı takıldı ama şu an ben memnun değilim ve sis farını alırsan değiştirirsin.onun dışında araç aldğım gibi duruyo.aldığımdan beri senede 2-3 kez kendim cilalıyorum.ama oto yıkamada birkaç kez haberim olmadan fırça ile yıkandığından fırça çizikleri var.her arabada olan çok yakından bakıldığında görüle bilen çizikler.araca baktığında eminim önemsemeyceksin.yeni terios ile takas yada satıp yeni kassa almayı düşünüyorum başka ilgilenenler varsa bana ulaşsınlar.

Emre bey baya oldu ama, sattınız mı aracı?
Luthien

MesajEmre temiz, 14 Mar 2010, 22:02

hayır duruyo burdan konuşmak zaman alıyo arac sahibinden.com da satılık ama hala duruyo orda minik şehirli 4x4 başlığıyla satılık düşünürseniz
Emre temiz

Mesajterios, 15 Mar 2010, 15:04

2006 MODEL ARALIK CIKISLI TERİOS SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ENKISA SÜREDE RESİMLERİNİ YÜKLEYECEGİM
OTOMATİK VİTES
terios

Model: Terios 2. Nesil

MesajpaNda, 22 Mar 2010, 16:06

Merhaba terios,
Resimlerle beraber arabanın durumundan da bahsedebilirmisiniz? Gold, Silver vs. Kaç km? Boya veya değişen gibi öenmli bilgiler. Ayrıca takas düşünüyormusunuz?
Eşime ait Citroen C1 yerine bir Terios almak istiyoruz. İşleri kolaylaştırmak için öncelikle takas seçeneğinin üstüne düşüyoruz.
Teşekkürler.
paNda

Mesajterios, 22 Mar 2010, 16:53

paNda yazdı:Merhaba terios,
Resimlerle beraber arabanın durumundan da bahsedebilirmisiniz? Gold, Silver vs. Kaç km? Boya veya değişen gibi öenmli bilgiler. Ayrıca takas düşünüyormusunuz?
Eşime ait Citroen C1 yerine bir Terios almak istiyoruz. İşleri kolaylaştırmak için öncelikle takas seçeneğinin üstüne düşüyoruz.
Teşekkürler.

hepsini payşacagım arabam çok temiz resimleri eklemeye çalışıyorum gümüş rengi otomatik parça değişeni yok boya var kaportada rengi siyahtı arabanın renginden yaptırdık şık durması için
terios

Mesajterios, 23 Mar 2010, 00:58

BURADAN ARABANIN ÖZELLİKLERİNE BAKABILIRSINIZ

http://www.sahibinden.com/2006_model_te ... isplayitem
terios

Mesajerkansehirli, 07 May 2010, 15:54

Satılık 2005 Terios Dx Gri Metalik
74.000 km de. Extra olarak Klima Sony Cd çalar ve arka park sensörü var.
Kazasız. 1 2 ufak çizik var.
15.500 tl.
Saygılarla
Erkan şehirli
0532 2762574
Kullanıcı avatarı
erkansehirli

Mesajaylandoz, 25 May 2010, 04:55

dostlar merhaba,

acilen yardıma ihtiyacım var. en sonunda teriosuma çarşamba günü kavuşacağım. ama sizlerin yardımına ihtiyacım var. 2 adet derios buldum. seçim konusunda kararsız kaldım.
1.terios
2007 gold Oto. vites 30.000 KM de 2. sahibi LPG yok. Siyah renk. 32.000 TL

2. terios
2009 gold Oto. vites 49.000 KM de 2. sahibi fabrika çıkışlı LPG li. Gümüş gri renk. 35.000TL

bu fiyatlar pazarlık yapılmış fiyatlarıdır. araçlar görünüşte temiz görünüyor. ama servise kontrol ettirip alacağım tabi. renk fiyat ve model km konusunda kararsız kaldım. çok acil bana cevap yazarsanız sevinirim.
hatta cepten de ulaşabilirseniz daha hızlı olur. Ayrıca araç alırken özellikle terios alırken nelere dikkat etmem lazım onu da söylerseniz makbule geçer.

hızlı olması için cep numaramı da veriyorum.
yolda olabilirim cepten aramanız makbule geçer. foruma okuma imkanım olmaya bilir. ama forumdaki arkadaşların da bilgilenmesi için ayrıca foruma da yazmakta fayda var tabi. sizlerin de yardımıyla aracı alır almaz izlenimlerimi en kısa zamanda yazacağım.

Eczacı Ömer ŞAHİN
0532 206 98 38

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terios umu alırım, yorumumu yaparım :)
-----------------------------------------------------------------------------------
Doğuştan LPG'li. Dağların, kırların, bayırların ve de şehirlerin yoldaşı...
TERİOS Gold 1.5 4*4 2. Nesil
Kullanıcı avatarı
aylandoz

MesajSonCuoreci, 25 May 2010, 10:09

Hocam şu anda Daihatsu Türkiye'de Materia kampanyası var, bu fiyatlardan çok daha ucuza Materia sahibi olabilirsin! Otomatik Gold Materia şu anda 31.000 TL.
Hem daha ucuz hem de sıfır araban olacak!

www.daihatsu.com.tr sitesini incele. Bence bu fırsatı kaçırma...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajaylandoz, 28 May 2010, 01:02

merhaba dostlar;

en sonunda 26 mayıs 2010 tarihi itibariyle 2009 model terios gold gümüş gri renk sahibi oldum.
araç 2009 model ama 49.000 kmde. araç çok temiz. içi de dışı da harika. tek yerde küçük lokal boya var. o da önemsiz benim için. önemli olan mekanik ve elektrik-elektronik aksamında sorun olmamasıdır. aracı 26 mayıs 2010 tarihinden itibaren bursa merkezden bursa iznik, adapazarı, bolu, ankara üzerinden yozgata getirdim. yaklaşık 500-600 km yaptım. henüz çok %100 özelliklerini kullanmadım. daha sonra detaylı yazarım. kısaca bilgi vermek istiyorum. aracım doğuştan LPG li. ilk defa lpg li araç kullanıyorum. sıralı brc sistemi takılı. bagajta sanırım 32 litrelik tank var. güzel koruma yapılmış. çok şık duruyor. 49 tl lik yakıtla yaklaşık 254 km uzun yol mesafe gidiliyor. bir iki kez yakıt aldım tam ölçme imkanım olmadı ama sanırım km de 188-210 krş yakıyor lpg ile.lpg bitince uyarı veriyor ve direk benzine geçiyor.otobanda uykum gelince aracı park alanına çekip yaklaşık 2 saat dinlendim. koltukları yatırıp teriosum aynı zamanda motel oldu. bir iki destekle tam motel olabilir diye düşünüyorum. araç 90 km/h hızdan sonra içeri ses alıyor ama rahatsız edici değil. daha önce forumdan okuduğum gibi tork gücü biraz daha artırılsa makbule geçer. stepne kabı - arka kapı konusunda biraz hantallık olabilir. sık kullanılmadığı sürece sorun oluşturmayacağını düşünüyorum. atiklik ve ani hızlanma sorunu var. ekranda oto. vites geçisi göstermesi güzel. 2005 veya 2007 model rav4 te yoktu. oto. vites kutusu üzerinde ışıklı gösterge olsa güzel olurdu. ön konsol klima teyp falan orta seviye üzerinde. fakat bir sorum olacak arkadaşlara klima üzerine oto. kokulu verici asılma sonucu leke var. bunu nasıl giderebilirim?

kesinlikle ve kesinlikle araç orta seviye araç kullanıcıları için çok şık çok ekonomik ve kesinlikle herkese öneririm.

ilerde daha fazla yorum yaparım.
selamlar
-----------------------------------------------------------------------------------
Doğuştan LPG'li. Dağların, kırların, bayırların ve de şehirlerin yoldaşı...
TERİOS Gold 1.5 4*4 2. Nesil
Kullanıcı avatarı
aylandoz

ARABAMI SATIYORUM 2006 TERİOS

Mesajterios, 31 May 2010, 13:07

BURADAN ARABANIN ÖZELLİKLERİNE BAKABILIRSINI

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... rios/detay
terios

Mesajyelok, 04 Oca 2011, 23:53

erkansehirli yazdı:Satılık 2005 Terios Dx Gri Metalik
15.500 tl.
Saygılarla
Erkan şehirli
0532 2762574

bu msjın sahibi erkan bey sattımı acaba aracını?
yelok

Model: Sirion 1. Nesil

MesajDaiTer, 18 Oca 2011, 22:09

yelok yazdı:
erkansehirli yazdı:Satılık 2005 Terios Dx Gri Metalik
15.500 tl.
Saygılarla
Erkan şehirli
0532 2762574

bu msjın sahibi erkan bey sattımı acaba aracını?

İyi Aksamlar 2007 Gold Model Daihatsu Teriosumu Takas a Vermeden Once Sizlere Haber Vermek istedim.Mayıs 2007 Cıkıslı ilk Sahibiyim Kazasız Boyasız 37900 km de İlgilenen Arkadaslar bana 05334525904 ten Ulasabilirler.
DaiTer

Sonraki

Dön Terios

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir