Emre temiz yazdı:Merhaba arkadaşım.bende 2006 model terios dx var.aracı 2007 ocak ayında 0 teslim aldım.4 kişilik bi aileyiz araç gerçekten çıkmaz bi yola girdiğimizde kaldırım çukur tarla dinlemeden kendime yol açabiliyorum.Ama araç uzun yola giderken eşarımız çok olduğu için dar geliyo.Aracı yeni kasa ile değiştirmek istiyorum.Aracım 2006 model siyah renk dx.şu anda 19.839 km.Aracı ş an yeni taşındım ve işe gidip gelirken kullanıyorum ve 1 haftada uzun yola gitmezsek 50 km yol yapıyorum.aracın hiç bir değişeni yok.dx modelinde saç jant olduğu için siyah renk bi jant taktırdım.araçta 500 watt kenwood amfi ve naviteck 1300 watt 25 cm lik woofer var.aracı aldığımda üzerinde sony cd mp3 çalarlı teyibi var.oda siyah renk.onun dışın bi şey sis farı takıldı ama şu an ben memnun değilim ve sis farını alırsan değiştirirsin.onun dışında araç aldğım gibi duruyo.aldığımdan beri senede 2-3 kez kendim cilalıyorum.ama oto yıkamada birkaç kez haberim olmadan fırça ile yıkandığından fırça çizikleri var.her arabada olan çok yakından bakıldığında görüle bilen çizikler.araca baktığında eminim önemsemeyceksin.yeni terios ile takas yada satıp yeni kassa almayı düşünüyorum başka ilgilenenler varsa bana ulaşsınlar.
paNda yazdı:Merhaba terios,
Resimlerle beraber arabanın durumundan da bahsedebilirmisiniz? Gold, Silver vs. Kaç km? Boya veya değişen gibi öenmli bilgiler. Ayrıca takas düşünüyormusunuz?
Eşime ait Citroen C1 yerine bir Terios almak istiyoruz. İşleri kolaylaştırmak için öncelikle takas seçeneğinin üstüne düşüyoruz.
Teşekkürler.
erkansehirli yazdı:Satılık 2005 Terios Dx Gri Metalik
74.000 km de. Extra olarak Klima Sony Cd çalar ve arka park sensörü var.
Kazasız. 1 2 ufak çizik var.
15.500 tl.
Saygılarla
Erkan şehirli
0532 2762574
yelok yazdı:erkansehirli yazdı:Satılık 2005 Terios Dx Gri Metalik
74.000 km de. Extra olarak Klima Sony Cd çalar ve arka park sensörü var.
Kazasız. 1 2 ufak çizik var.
15.500 tl.
Saygılarla
Erkan şehirli
0532 2762574
bu msjın sahibi erkan bey sattımı acaba aracını?
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir