TERİOS HAKKINDA BİLGİ İSTİYORUM

Daihatsu'nun 4x4 segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Toyota Cami, Dario Terios, Daihatsu Taruna, Perodua Kembara adları altında da satılmaktadır.

TERİOS HAKKINDA BİLGİ İSTİYORUM

Mesajgönderen jettthasan tarih 24 Ağu 2010, 11:31

merhaba arkadaşlar,
daha öncede yazım oldu opelimi satarak terios 1.3, 2005-2006 sx niyetlendim ama,
birçok karışık bilgi almaktansa burda soru ve bilgi isteklerime kullanıcılarından veya daha önce kullanmış arkadaşlardan, teknik servis vb. uzmanı olan arkadaşlardan daha net bilgi alabilirim diye düşündüm.
1-sx mi dx mi
2- model aralığı olarak (yeni kasalar ve yeni modeller hariç) 2000-2006 arasından hangisi
3- sunroof lu olanlar var çeşitli araba satış ilan sitelerinde hep inceledim orijinal midir,
4- bazılarında herşey aynı olmasına rağmen model-donanım vs. fiyatlar uçuk aralıklı örnek:18.500-26.000 gibi
5- 4*4 hep mi var şehir içinde 4.2 kullanabiliyor muyuz,
6- lpg de dahil yakıt tüketiminde ki şehir içi durumu
7- araçlarla ilgili olumsuz söylenti (mesela virajlarda devrilecekmiş hissi veriyor deniliyor)yerine gerçekler
8- net olarak görmeme rağmen inceleme fırsatım olmadığından araç içi darlık durumu şöför yan ve arka koltuklara oturulunca ki darlık durumu
9- aklıma gelmeyen ve sizlerin bilgileri doğrultusunda yazabileceğiniz görüşlerinize acil ihtiyacım var
ben kendi görüşümü şöyle söyleyim, ben görüntü olarak sevdim açıkcası bu, şehir içinde de rahat kullanabilinecek bir hoş araba olarak gördüm. zevkli bineceğimi düşünerek çok istekliyim
ama bilgi sahibi olmadan da elimde ki güzel arabayı satıp yanılgı ve pişmanlıkta yaşamak istemem
burda sizlerin görüşleri benim için yol haritası olacak
saygılar sunar bilgilerinizi beklerim
jettthasan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: TERİOS HAKKINDA BİLGİ İSTİYORUM

Mesajgönderen CST tarih 26 Ağu 2010, 15:55

sormuş olduğunuz soruların cevapları forumda verildi mevcut konuları okursanız cevaplarını bulabilirsiniz. Yinede sormak istediğiniz birşey kalırsa yardımcı olabilirim.
Ne Mutlu TÜRK'üm DİYENE!!!
Kullanıcı avatarı
CST

Marka: Daihatsu
Model: Terios 1. Nesil

Dön Terios (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir