TERİOS İKİNCİ ELİ TOYOTA SATMAYA BAŞLADI

Daihatsu'nun 4x4 Mini-SUV segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Daihatsu Be-go, Toyota Rush ve Perodua Nautica adları altında da satılmaktadır.

TERİOS İKİNCİ ELİ TOYOTA SATMAYA BAŞLADI

Mesajgönderen tufanmuhammed tarih 30 May 2011, 23:36

http://toyotaplaza.sahibinden.com/index ... =5236378&b[store_id]=265377&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=3517&c=3517&sGaleri=1&b[page]=1&c=3531&c2=3531
arkadaşlar verdiğim link e tıkladığınızda gördüğünüz bölüm ÇEKMEKÖY TOYOTA ALJ GRUBA AİT. 2. el terios alım satımına başlamış.neden ilerde tamamen bünyesine katmasın ki. hadi hayırlısı diyorum
tufanmuhammed

Marka: Daihatsu
Model: Terios 2. Nesil

Re: TERİOS İKİNCİ ELİ TOYOTA SATMAYA BAŞLADI

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 31 May 2011, 07:36

Temenni güzel ama ALJ grubunun ikinci el Daihatsu satmasından doğal birşey yok zaten. Geçmişte Daihatsu ile bu konuları görüştüm. O zaman ilgili değillerdi. Belki fikirleri değişmiştir diyeceğim ama verdiğiniz linkte de bunu kanıtlar birşey yok. Çünkü her markaya ait pek çok araç var listede.

Yaptıkları şey takastan aldıkları ikinci el araçları satmak anladığım kadarıyla.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen tufanmuhammed tarih 11 Haz 2011, 02:21

takasa bile bu kadar terios alması bence gayet iyi, diğer markalar bu kadar asla stoklamaz. sonuçta adamların avrupada TOYOTA RUSH diye sattıkları araç yani kendilerinin olduklarını onlarda biliyor.zaman herşeyi gösterecek ve emin olun daihatsu servis = toyota servis olacak. hem şu konuyada açıklık getirelim benim aracım terios 2. nesil deniliyorki daihatsu avrupadan çekilecek benim için ne farkeder zaten adamlar kullandığım aracı AVRUPADA TOYOTA adıyla satıyor. kimbilir belkide türkiyedede böyle olur.
tufanmuhammed

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 13 Haz 2011, 07:18

Daihatsu araçları Avrupa'da değil, Asya'nın bazı yerlerinde Toyota markası altında satılıyor. Yanlışlık olmasın...
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen aylandoz tarih 05 Tem 2011, 15:42

2009 model 4*4 otomatik lpg li teriosumu yine bir terios galaxy almak çin satıyorum. ilandaki özellikte belirtilen galaxy ile takas da yapabilirim.

Servis Bakımlı Garantili LPG li 4x4 Otomatik Vites Dağ Keçisi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... 037/detay/
-----------------------------------------------------------------------------------
Doğuştan LPG'li. Dağların, kırların, bayırların ve de şehirlerin yoldaşı...
TERİOS Gold 1.5 4*4 2. Nesil
Kullanıcı avatarı
aylandoz

Dön Terios

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir