gönderen triggers tarih 31 Mar 2011, 20:29
Merhaba sevgili teriosçu arkadaşlar. Uzun zamandır terios almayı düşünüyor ama bir türlü almayada cesaret edemiyordum. Tabi bunun bir kaç sebebi vardı. Bunlardan biri darlığı diğeri gücü bir diğer sebepde parça sıkıntsı ve parça fiyatlarıydı. Ancak bir arkadaşım 2001 model bir sx alınca 2 haftasonu arazide deneme fırsatım oldu. İlk seferinde yanımızda suziki vitara 2500 motor 6 silindirli 170 beygir gücünde bir canavarı olan arkadaşımızda vardı. Bana madem almayı düşünüyorsun gel sınırlarını görelim kalırsa nasıl olsa ben varım çeker çıkartırız dedi. Ben ve araç sahibi arkadaşımızda gerçekten merak ediyorduk aracımızın sınırlarını. Ve vitara önde biz arkada araziye (asfalt lastikleri ile) girdik.Test bittiğinde vitaralı arkadaşımız araçtan inerek şaşkınlığını dile getirerek aracı tebrik ett ve bana hiç düşünmeden alabileceğimi söyledi. Hakikaten kendisinden beklenmeyecek bir performans sergilemşdi bizim küçük keçimiz. Bir aksilik olmaz ve Allah nasip ederse yarın 2003 model bir sx alacağım inşallah. Unutmadan sormak istediğim bir şey var arazide tam anlamı ile off road yapmayacağım ama hafta sonu sürekli arazide olacağımdan lassa competus 4*4 modeli hakkındaki fikirlerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkürler. Selamlar.