TERİOS KLİMA ÇALIŞMIYOR MASRAFI NEDİR

Daihatsu'nun 4x4 segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Toyota Cami, Dario Terios, Daihatsu Taruna, Perodua Kembara adları altında da satılmaktadır.

TERİOS KLİMA ÇALIŞMIYOR MASRAFI NEDİR

Mesajgönderen potemkin tarih 22 Haz 2010, 21:58

TERİOS ALICAM FAKAT KLİMASI ARIZALI TAKRİBEN MASRAFI NEDİR KLİMANIN SANIRIM RADYOTÖRDEN KAYNAKLI
potemkin

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: TERİOS KLİMA ÇALIŞMIYOR MASRAFI NEDİR

Mesajgönderen camoka tarih 23 Haz 2010, 11:40

kompresör çalışmıyorsa pahalı olur, tahmini 1000 TL (dikkat edin sadece tahmin ediyorum)
yalnız şöyle bir durum var, gaz seviyesi düşmüşse kompresör devreye girmez, böyle olunca da klima çalışmıyor görünebilir. ilk önce gaz doldurun bir de öyle deneyin ya da denesinler!
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen CST tarih 23 Haz 2010, 11:58

açıkçası bu daihatsu'nun klima olayını ben anlamadım. Bende 2006 model 1.nesil terios aldım geçenlerde klimasız. Servisi aradım klima ne kadara takılır diye sordum 8.000TL gibi uçuk bir rakam verdiler. Diğer markalarda bu fiyat 1.500 TL'yi geçmezken bu fiyatın 8 katı gibi bir fiyata şaştım açıkçası. Klima arızalıysa bya bir para isteyeceklerini söyleyebilirim. Daihatsu klima düşmanı çünkü.
Ne Mutlu TÜRK'üm DİYENE!!!
Kullanıcı avatarı
CST

Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen akilonya tarih 24 Haz 2010, 09:44

arkadasim klima radyatorunu tamir ediyorlar, borularida kontrol ettir, ama once gaz bastirip bir deneyin, 45 tl ye gaz basiyorlar ankarada, eger radatordense, tamiride 150 yi gecmez, kompresore kolay kolay bisey olacagini zannetmiyorum...
eger illaki parca degisimine gidecekseniz terisun parcalari serviste normalin 5 kati uzerinde satiliyo, ozellikle servis cok kazik.. ( zaten parcasida ucuz olsaydi bizim araclarin, peynir ekmek gibi satardi,) adamlar parayi parcadan kazaniyor zaten. eger parca degisimi gerekiyorsa cikma parca almani tavsiye ederim. ankarada birkac cikmaci var..
akilonya

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen livan08 tarih 25 Haz 2010, 23:49

bende aldığım araca baktırdığımda klima çalışmıyor ve ötme sesi yapıyordu.aldığım kişi gaz bastırdı 50tl ye ve çalıştı .umarım aynı sorundur.
Yakışır mı bir kaçağa ecel eliyle ölmek!
Kullanıcı avatarı
livan08

Model: Terios 1. Nesil

Dön Terios (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir