TERİOS UMU YENİ ALDIM

Daihatsu'nun 4x4 segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Toyota Cami, Dario Terios, Daihatsu Taruna, Perodua Kembara adları altında da satılmaktadır.

TERİOS UMU YENİ ALDIM

Mesajgönderen erkankaraduman tarih 20 Ağu 2010, 17:12

ARKADAŞLAR HERKEZE MRBA TERİOSU UMU YENİ ALDIM 2001 MODEL
SORMAK İSTEDİGİM BU RACI SERVİSİNE Mİ GÖTÜRMEK GEREK YOKSA SANAYİDE BU ARABALARDAN ANLAYAN USTALARA MI BİRDE YEDEK PARÇALARI SERVİSLERİ DIŞIN DA PARÇACILARDA KOLAY BULUNABİLİYOMU ?
BENZİNLİ TÜP YOK ARAÇ UZUN YOLDA İLK ALDIGIM GÜN KLİMA HEP AÇIK TEK MARŞLA 257 KM YAPTIM 75 TL BENZİN YAKTI KLİMASIZ ŞEHİR İÇİ BENZİNLİ YAKITI NASIL ACABA BİLEN VARMI? 1.3 MOTORA GÖRE PERFORMANSI BENZİNDE İYİ PEKİ LPG SIRALI VE KALİTELİ Bİ MARKA TAKTIRSAM YAKIT NEKADAR DÜŞER PERFORMANSINI ETKİLİYORMU?
ZAMAN İÇİNDE OFF ROAD LARADA KATILMAYI DÜŞÜNÜYORUM!!
erkankaraduman

Marka: Daihatsu
Model: Terios 1. Nesil

Re: TERİOS UMU YENİ ALDIM

Mesajgönderen CST tarih 23 Ağu 2010, 14:40

öncelikle aracınız hayırlı olsun. bende 1.3dx var. klima yok maalesef. 35lt deposuyla 550km yol yaptım. servis konusunda bende daha yeni aldım ve zamanı gelmediğinden henüz götürmedim ancak çok araştırmama rağmen sanayide pek daihatsudan anlayan usta yok sanırım. biraz tuzluda olsa servis en mantıklı çözüm gibi gözüküyor şuan. servise giden arkadaşlar parçaların pahalılığından şikayetçi sadece ama ustalardan yana dert yanan pek görmedim.
Ne Mutlu TÜRK'üm DİYENE!!!
Kullanıcı avatarı
CST

Marka: Daihatsu
Model: Terios 1. Nesil

Dön Terios (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir