Terios'umuz için nereden alışveriş yapmalıyız?

Daihatsu'nun 4x4 Mini-SUV segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Daihatsu Be-go, Toyota Rush ve Perodua Nautica adları altında da satılmaktadır.

Terios'umuz için nereden alışveriş yapmalıyız?

Mesajgönderen pikapika tarih 25 Kas 2010, 23:54

Merhaba arkadaşlar,

Eşim için geçen hafta 2008 model Silver Otm. Terios aldık. Araçtan çok memnun kaldım. Sağolsun eski sahibi epey temiz bakmış. Ufak tefek sorunları dışında gayet güzel bir araç.

Kısmetse önümüzdeki aylarda araçta özellikle dış görünümle ilgili bir takım iyileştirmeler yapmak istiyorum. Öncelikle araçta yan basamaklar(metal) ve ön tampon koruması (metal) mevcut.
Benim yapmayı planladığım değişiklikler ise şu şekilde:

1-) Tavana çıtası
2-) Arka tampon koruma demiri
3-) Sis farı
4-) 2010 arka farları (beyaz)
5-) Pasta cila
6-) Boya koruma

Kendi aracım Mazda 3 ve bütün aksesuarlarım orjinal ve servisimde taktırdım. Bundan dolayı hiç pişman olmadım. Ama Daihatsu hiç bilmediğim, tanımadığım bir araç. Sizce yukarıdaki aksesuarları nereden almak en mantıklı? Araç ikinci el olduğu için aksesuarların da çıkma olmasında bir sakınca görmüyorum.

Fikirleriniz benim için çok önemli.
Şimdiden teşekkürler...
pikapika

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: Terios'umuz için nereden alışveriş yapmalıyız?

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 26 Kas 2010, 01:07

Selamlar,

Bizim aksesuarları servis dışında bir yerden bulamazsınız zaten kolay kolay. Gittigidiyor'da satılan bazı aksesuarlar var, ben olsam önce onlara bakar, eksiklerimi de servisten tamamlardım. Çıkma bulmak hem çok zor olur, hem de bulsanız bile sağ far olur, sol far olmaz. Uğraş dur :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajgönderen paNda tarih 26 Kas 2010, 17:09

Merhabalar,
Orjinallik konusunda prensip sahibi iseniz öncelikle Umut Bey'in dediği gibi sahibinden.com veya gittigidiyor.com'dan çıkma parçalara yöneliniz. Aksi halde Pendik Aykon Otomotiv ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Ücretler maalsef biraz şişik.
Bilginize.
Not: 2007 Gold sahibiyim. Aslında aklımdan yan basamaklarımı, ön koruma barımı ve tavan çıtalarını araçtan çıkartmak var çünkü offroad'ta sıkıntı yaratabiliyorlar ama daha karar vermedim.
paNda

Model: Terios 2. Nesil

Mesajgönderen terioz tarih 05 Ara 2010, 18:45

arkadaşlar merhaba
bende de 2008 model terios var ancak sis farları yok :)
uygun fiyatlı nerden bulup taktırırım
teşekkürler
terioz

Model: Terios 2. Nesil

Dön Terios

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir